A SORSUNK FELTÁRÁSÁNAK ESZKÖZEI

Vagyis milyen titkokat rejt a születésünk időpontja?

Vajon konkrét feladattal születünk? Van egy jól meghatározható iránya az életünknek, vagy csupán sodródunk?  És tényleg fel lehet tárni a sorsunkat?

Ha valaki ezeken gondolkozik, vagy felteszi ezeket a kérdéseket, már egyre kevésbé nézik csodabogárnak. Sőt azok, akik korábban elutasították, vagy hókusz-pókusznak tartották az ezoterikát, ma már ők is fülelnek, ha valahol szóba kerül a sorsszerűség kérdése. Lehet hinni benne, vagy elutasítani, de ezek a kérdések manapság már az életünk részei. Régen túl vagyunk már azon a korszakon, amikor csak a beavatottak ismerték a sorsunk titkait.

Manapság, aki keres, az válaszokat is talál. Általában az interneten. A probléma sokszor az, hogy elveszünk a különböző információk tengerében. Mindenhol csupán egy kis szeletét találjuk meg a nagy egésznek, és hiányzik az a csapásvonal, amely mentén végig tudnánk haladni.

Most ebben próbálok meg segíteni neked, ha Te is a sorsunk kérdéseire választ keresők táborába tartozol.

Ahhoz hogy megfejtsük, hogy mi a célja az életünknek, először vissza kell kanyarodnunk a múltba. A sorsunk összekapcsolja az előző és a jelen életünket, hidat képezve a kettő között. Vagyis meg kell fejteni, hogy honnan jövünk, hogy felismerhessük a sorsunkat.

Lássuk, miből lehet következtetni a múltunkra és a sorsunkra?

Két nagy területe van az ezoterikának, amely a válaszokat rejti. Egyik a számok tudománya a másik a bolygók tudománya.

Az első több nevet is kapott már az idők során. Többen, többféleképpen próbálták értelmezni a számok jelentését. Ezáltal nem veszítette el a hitelességét maga a módszer, csupán újabb és újabb nézőpont alapján egészült ki. Ezáltal több szempont áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megközelítsük a valóságot.

A második, a bolygók tudománya szintén nagy változásokon ment keresztül az évezredek alatt. Új bolygókat, kisbolygókat, aszteroidákat is felfedeztek, ezek pedig új jelentéstartammal bővítették az elemzéseket. Itt is megjelentek a különféle irányzatok, amelyek szintén árnyalják és tovább finomítják az összképet.

Ha valaki mélyebben szeretné megismerni a sorsát, akkor mindkettőt érdemes tanulmányoznia.

Viszont van egy egyszerű váza az elemzéseknek, amit bárki képes elsajátítani. Most feltárom előtted a saját módszeremet, amit én a sorsfeltárásoknál alkalmazok. Ekkor 8 lépcsőfokon haladok végig.

Elsőként azt vizsgáljuk meg, hogy milyen titkokat rejtenek a születési számok a sorsunk szempontjából:   

 1. Születésed évszámod megmutatja, hogy milyen problémakört hozol az előző életedből. Megfejthető a segítségével az, hogy mi az, amibe bele buktál, mi az, amit még gyakorolnod kell, és azt is, ha most éppen egy új téma megtanulásához fogsz hozzá a jelen életedben.
 2. Születési évszámodból kiszámítható az a gyermekkori sérülés, amit a családod „biztosít” a számodra. Erre azért van szükséged, mert pontosan ez a problémakör teremti meg azt az alapot, ami a fejlődésedet segíti majd ebben az életedben.
 3. Születésed teljes dátumának számai megmutatják, hogy milyen tulajdonság az, amit hajlamos vagy túlzásba vinni a jelen életedben. Vagyis ez az a téma, amire figyelned kell és fel kell ismerned azt, amikor túltolod.
 4. Születésed teljes dátumából kiszámítható, hogy milyen életfeladat köré szerveződnek az életed eseményei. Meghatározható egy olyan kulcs ehhez a feladathoz, amelyet érdemes mindig a fókuszban kell tartanod ahhoz, hogy ezt a feladatot a legmagasabb szinten be tudd teljesíteni.  

Ezt követi az asztrológia, vagy másképpen a horoszkóp képlet elemzése.

Ehhez szintén a születési dátumunkból kell kiindulni, de ezt még két újabb információval kell kiegészíteni, a születésünk óra percével, valamint annak a helynek a megadásával, ahol megláttuk a napvilágot.

Ha már valamikor voltál asztrológusnál, akkor tudod, hogy a horoszkóp elemzés nagyon összetett, bonyolult folyamat, amire sok év tanulás után válik csak képessé az ember. DE! Vannak olyan információk, amelyet a laikusok is ki tudnak olvasni a képletből, kis segítséggel. Ez persze nem a teljes kép, de nagyon sok információt tartalmaz ahhoz, hogy megértsük a belső késztetéseinket, a külvilág felé adott reakcióinkat, ami hatalmas segítséget jelenthet abban, hogy megismerjük önmagunkat.

Ehhez azt kell tudnunk, hogy a bolygók állatövi jegyekben való elhelyezkedése megmutatja, hogy milyen személyiség jegyekkel születtünk, vagyis milyen tulajdonságokat választottunk magunknak erre az életünkre. Ez pedig teljes összhangban kell lennie a vállalt sorsfeladatunkkal, hiszen csak így tudjuk beteljesíteni azt a célt, amiért leszülettünk.

Most nézzük meg, hogy milyen információkat kaphatunk a sorsunkkal kapcsolatosan a horoszkóp ábránk segítségével.

 • A Holdcsomópontok rejtik azt az információt, amely alapján megtudhatjuk, hogy mi a sorsunk iránya, vagyis honnan hová tartasz. A leszálló holdcsomópont rejti azt a problémakört, amit az előző életeidből hozol magaddal, amit túlzásba vittél esetleg és most ebben az életedben el kell indulnod a másik irányba, a felszálló Holdcsomópont felé. A cél hogy életed végére beállj középre és megtaláld az egyensúlyt a két pólus között.
 • A Nap jegye megmutatja, az egyéniségedet, vagyis azt a lénymagot, amit önmagadnak választottál. Ezzel általában mindenki tisztában van, ez alapján mondjuk azt, hogy pl. „Én Bika vagyok”. Ennek megfejtésére rengeteg helyen lehet információt találni az interneten. Viszont előfordul, hogy valaki nem érzi magára jellemzőknek ezeket a tulajdonságokat, és abban a pillanatban azt mondja, hogy „az egész asztrológia úgy hülyeség, ahogy van”. De vajon mi lehet ennek az oka? Minden esetben azt tapasztalom, hogy valamilyen másik bolygó áll együtt a Napjával, ami teljesen átszínezi az egész egyéniségét, néha drasztikusan felülírja az eredeti jelentést. Ilyen lehet például egy Plútó Nap együtt állás.
 • Az Aszcendens a pontos születési időpont nélkül nem határozható meg pontosan. Viszont a körülbelüli időpont pl. „valamikor 2 körül születtem” már megmutatja a jegyet, esetleg a külső megjelenés alapján pontosítható, ha éppen egy másik jegy határához közel lenne. Ez a személyiségedet mutatja meg, vagyis azt, hogy milyen „álarcot” vettél föl magadra, hogy elfogadtasd magad a külvilággal… Ez a jegy egy idő után összeolvad velünk, az évek során egyre erősebben megnyilvánul, sőt akár dominánssá is válhat.
 • A Hold jegye megmutatja a lelkületedet, vagyis az érzelem világodat. Ebből lehet látni azt, hogy mire vágysz, hogy mi szükséges számodra ahhoz, hogy otthonosan érezd magad a bőrödben. Ezen kívül a családodról és az anyukádhoz fűződő kapcsolatról is a Hold elhelyezkedése, és kapcsolódása ad információt. Mivel pont abba a családba születtél, és pont azt a szülőpárt választottad magadnak, akire szükséged van a fejlődésedhez, ezért ezt is fontos megfejteni a sorsod értelmezéséhez.

Persze itt nincs vége az elemzéseknek.

Hiszen 10 bolygó segíti pontosabbá tenni a képet. Lehet még mélyebbre menni, és tovább finomítani az összképet, esetleg egy szakember segítségéve. De ezek azok a pontok, amik az alapját képezik az elemzéseknek, és erre saját magunk is fel tudjuk fűzni az életünk történéseit.

Minden aprónak tűnő részlet összekapcsolódik a többivel, kiegészítve és árnyalva egymást. Ha ezeket a mozaikokat összerakjuk, feltárul előttünk a sorsunk, amelynek segítségével érthetővé válnak az életünk eseményeit.

Ha képesek vagyunk meglátni az összképet, ha megértjük hogyan passzol a személyiségünk a vállalt feladatunkhoz, akkor kibontakozik a nagyobb egész és megláthatjuk azt is, hogy mi az értelme a létezésünknek.SZERETNÉD JOBBAN MEGISMERNI A SORSKÓD RENDSZERÉT?

Fedezd fel milyen sorsfeladattal születtél egy újfajta számmisztikai rendszer, a SORSKÓD alapján!

Ismerd meg önmagad egy új nézőpont segítségével!

Bővebb információért kattints ide ->>: SORSKÓD ONLINE TANFOLYAM

Hamarosan újra lehet jelentkezni a tanfolyamra. iratkozz fel, hogy ne maradj le az indulásról!

The form you have selected does not exist.

FIGYELEM! A képzés csak időszakosan nyitja meg kapuit, és csak rövid ideig lehet jelentkezni rá.

Email-ban értesítelek az kapu nyitásáról, figyeld a leveleidet, hogy nem maradj le róla!2 hozzászólás
 1. szucs laszlone
  szucs laszlone says:

  Kedves Nóra csodálatos az irásod. igen érdekelnek a tanfolyam adta lehetőségek. 2 könyvet utánvétre a lakásomra és az az Örökségre számlát kérek. Szeretettel Böbe

  • Nóra
   Nóra says:

   Kedves Böbe! Nagyon köszönöm a visszajelzésedet és a rendelésedet is. 🙂
   Sajnos az utánvét plusz 3000 ft plusz költséggel járna, ezért sem szerepel a lehetőségek között.
   De írtam neked privátban 🙂
   Szeretettel: Nóra

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.