URÁNUSZI BEÉRÉS

Január első napjaiban újra befejeződik egy másfél éves ciklus, ahogy már megszokhattuk az utóbbi években.

És most nem arra gondolok, hogy beléptünk az újévbe, vagy egy új évtizedbe.

Ez a változás más! Ez Uránuszi!

Ez előtt 5 évvel pontosan Karácsony napján ért be egy másfél éves ciklus, majd az ezt követő években ez évről évre kicsit későbbre tolódott, hogy most 2020-ban január 7-e és 15-e között érleljen be valamit az életünkben. Asztrológiai szempontból ebben az időszakban az Uránusz megállni látszik égi útján. Ilyenkor hatása ötször erősebb, mint amikor mozgásban van.

Hatása viszont már ez előtt 1-2 héttel is érződött és még az ezt követő 1-2 hétben is számíthatunk olyan eseményekre, amelyek a múltból köszönnek vissza. Hogy mikor kezdődött? Ez a ciklus 2018 augusztus elején indult. Most állj meg egy pillanatra az olvasásban, és idézd föl, hogy mi történt az életedben, abban az időszakban.

Ahhoz hogy megértsük ennek a jelentőségét meg kell vizsgálnunk, hogy mit képvisel maga az Uránusz az életünkben. Minden váratlan, kiszámíthatatlan, villámcsapás szerű eseményt hozzá köthetünk. De ide tartozik a szabadság témaköre, az önazonosságunk, valamint a váratlan felismerések és az intuitív döntések is.

Akkor, amikor az Uránusz megérint egy olyan pontot a horoszkópunkban, ahol valamilyen bolygó tartózkodik, vagy valamelyik életterületünk kezdődik, akkor változások indulnak el az életünkben.

Ahhoz, hogy pontosan tudjuk milyen változás lesz ez valójában, ahhoz ismernünk kell a saját születési horoszkópunkat. Ha Te épp abba a csoportba tartozol, akinek a kezében van ez az ábra, akkor nézd meg, hogy van-e valamilyen fontos pontod a jegyek 2°-3°-án. Ez fogja megmutatni azt az életterületet, ahol az elmúlt másfél évben változások történtek.

De ha nem ismered a születési képletedet, akkor sincs gond, mert vannak más lehetőségek arra, hogy felismerd, hogy hol vannak éppen változások az életedben.

Ha Te éppen valamelyik hónap 22-23-24-én születtél, akkor a Napod 2-3 fok között van, amit most éppen beaktivál az Uránusz. Ebben az esetben Te magad váltál lázadóvá az elmúlt másfél évben, felerősödött a szabadságvágyad, és az hogy végre önmagad lehess.

Annak megfelelően, hogy ez a hatás milyen Uránuszi fényszögből adódott, a következő történhetett:

  1. Eleged lett mindenből, és felrúgtad a régi kereteket, új útra léptél. Szakítottál a pároddal, otthagytad a munkahelyedet, az otthonodat, vagy esetleg az országot is. Ez akkor igaz rád, ha a Vízöntő, az Oroszlán, vagy a Skorpió jegyének elején születtél.
  2. Rájöttél, hogy változásra van szükséged, és ezt elkezdted megteremteni magadnak. Nem meggondolatlanul kidobva mindent, hanem mérlegelve, hogy mi az, ami megérett a változásra az életedben. Talán eljutottál oda, hogy végre elfogadd magad olyannak amilyen vagy, akár tetszik a külvilágnak, akár nem. Ez a Rák, a Halak, a Bak és a Szűz szülöttek esetén következett be. Ők azok akik végre jól érzik magukat a bőrükben.
  3. Elkezdtél azzal foglalkozni, hogy mit jelent számodra a szabadság, és hogy azok a körülmények, ahol élsz vagy dolgozol megfelel-e ennek a képnek. Most még csak érleled magadban a változás szükségességét, és keresed, hogy ki vagy te tulajdonképpen a szerepeid mögött. Ez akkor jellemző rád, ha a Kos, vagy az Ikrek jegy elején születtél.
  4. Amennyiben a Nyilas, vagy a Mérleg jegyének elején láttad meg a napvilágot, akkor olyan váratlan események történhettek az életedben, ahol a saját, vagy mások szabadságvágya került a fókuszba. Döntést kellett hoznod, vagy elfogadnod mások döntését ezzel kapcsolatosan. Ez a helyzet az előző életeidből köszönt vissza, mert ott és akkor nem tudtad megoldani megfelelő módon ezt a problémát. Vagy Te nem tudtad megteremteni, esetleg megélni a saját szabadságodat, vagy pont Te voltál az, aki gátolta a másik szabadságát. A sors most újra eléd hozza ezt a helyzetet, hogy próbára tegyen.
  5. Ha Bika vagy, akkor ezt is azt is megélhetted az elmúlt másfél évben, annak megfelelően, hogy hol tartasz a személyes fejlődésedet illetően.

Amennyiben nem a jegyek első napjaiban születtél, akkor tudd, hogy az elkövetkező évek ugyanezeket a hatásokat fogják beaktiválni majd a te életedben is a születési jegyednek megfelelően.

Ebben az évben augusztusban eléri azoknak is az életét, akik a hónap első 10 napjának valamelyikén születtek. Nekik akkor kezdődik majd el ez a ciklus, és egészen 2022 januárjáig fog tartani.

Egy biztos, változások mindig lesznek az életünkben, hiszen ezek létfontosságúak ahhoz, hogy fejlődjünk. Aki ellenáll a változásnak, az megreked. A föld jegyek, mint a Bika, a Szűz és a Bak, nem szeretik a váratlan eseményeket. Pontosan azért kapják a változásokat a sorstól, hogy rugalmasabbá váljanak általa. Most, hogy a Bika jegyében halad az Uránusz, mindhárom csillagjegy kap belőle rendesen, de most könnyebben be is tudják építeni a változásokat az életükbe.

A legnehezebb lesz most az Oroszlánoknak és a Vízöntőknek, mert szembe találják magukat azokkal a helyzetekkel, ahol a sors keresztül húzza a számításukat. Számukra ez az időszak az EGO, az akaratosság és az öntörvényűség játszmáit fogja felerősíteni. A Skorpiók megélik majd, hogy nem tudják uralni a helyzeteket, de ők az örök túlélők. Ha nem tudják uralni a környezetüket, akkor majd megtanulnak uralkodni saját magukon.

Számomra az Uránusz a legnagyobb tanító, talán azért mert Bika vagyok. De Skorpió is vagyok, aki nem adja föl!

2018 augusztusában elindult egy változás az életünkben, ami a napokban érik be.  

Viszont 2019 augusztusában is elkezdődött egy új ciklus, aminek megtapasztalására még van egy teljes évünk.

Ha átalakult az életed az elmúlt másfél évben, akkor örülj, hiszen már jó úton jársz, ha nem akkor készülj a változásra.

Kívánok hozzá mindannyiunknak erőt, rugalmasságot, és kitartást, és ne féljetek, hiszen egy új jövő születik minden percben. Ilyen az élet!

Ha szeretnél bepillantani abba, hogy milyen rejtett üzenetei vannak az életünk eseményeinek, akkor érdemes letöltened a LELKÜNK KÓDJAI ingyenes e-bookot.

Ha viszont szeretnél elmélyülni a témában és jobban megérteni a szimbólumok mögött rejtőző üzeneteket, feltárni életed rejtett összefüggéseit, akkor ajánlom figyelmedbe a JÖVŐNK A MÚLTUNKBANcímű e-bookomat.