2022-ES ÉV SZÁMMISZTIKAI ELEMZÉSE

Milyen kollektív fejlődési lehetőséget rejt magában a 2022-es év?

Vagyis mi vár ránk az elkövetkező évben a hagyományos számmisztika és a SORSKÓD rendszere alapján?

A sorsunk kódjait a születési dátumunk számjegyei rejtik magukban. Nincs ez másképp akkor sem, amikor az évek „születésével” foglalkozunk. A naptári évünk fordulópontja mindig január elsejére esik, tehát ez a dátum két darab 1-est mindenképpen tartalmaz. Ezért mindig az évszám mutatja meg azt a fejlődési utat, amit kollektíven be kell járnunk az előttünk álló 365 napban.

Nézzük mikor érdemes őket alkalmazni:

Amikor szeretnénk megfejteni az előttünk álló egy év üzenetét, akkor a számokat, a bolygókat illetve a tarot kártyát hívhatjuk segítségül.

  • Számokat akkor érdemes használni, ha az előttünk álló év energetikai mintázatára vagyunk kíváncsiak. Ezt az év kezdetekor, és a születésnapunkon érdemes kiszámítani.
  • Asztrológiai szinten viszont az év kezdete a Nap tavaszpontra, vagyis a Kos jegy 0 fokára való érkezésének az időpillanata. Ez március 20-ára, vagy 21-ére esik. Ekkor kezdődik tulajdonképpen az asztrológiai újév.
  • Tarot kártyával bármikor megnézhetjük az előttünk álló év energetikai mintázatát. Ezt nem csak a naptári év kezdetekor érdemes kirakni, hanem a születésnapunk körül is hasznos lehet. Megmutatja, hogy mi vár ránk a következő életévünkben.

Mindhárom eszköz alkalmas lehet arra, hogy bepillantást nyerjünk az év bármelyik napjának energiájába, vagyis megtudhatjuk ezek segítségével, hogy mire alkalmas az adott időpillanat. Amikor egy fontos esemény előtt állunk, akkor mindenképpen érdemes időt szánni rá, hogy megtaláljuk a kedvező időzítést, mert minden kezdet magában hordozza a végkimenetelét.

Az életünk fontos eseményeinek dátumából fel lehet tárni, akár utólag is, hogy milyen feladatot rejtett magában ez a lehetőség.  Ilyen lehet például egy házasságkötés, egy új munkahely kezdőnapja, egy vállalkozás bejegyzése, egy szerződés aláírása, vagy éppen egy felmondás, egy válás, egy szakítás, vagy egy költözés.

Ha szeretnénk tudatosan élni az életünket, akkor érdemes előre terveznünk. Viszont azt tudnunk kell, hogy sosem azt mutatják meg ezek az elemzések, hogy mi fog valójában történni, hanem azt, hogy mire kell nagyobb figyelmet fordítanunk, milyen fejlődésre ad lehetőséget az adott esemény, vagyis hogy mit akar megtanítani nekünk az élet az előttünk álló időszakban.

Bármelyik eszközt vetjük is be egy adott esemény vizsgálatára, az általuk kapott információk mindenképpen harmonizálni fognak egymással. Legfeljebb megnyitnak egy olyan síkot is, amivel kiegészítik a korábbiakat.  Ezért érdemes több eszközt is alkalmazni.

Ha szeretnénk megtudni, hogy mi vár ránk a 2022-es évben, bármelyik eszközt bevethetnénk, de én most a számokat fogom segítségül hívni.

De hogy még teljesebb legyen az elemzés, két különféle szemléletmód segítségével fogom kielemezni az évet.  Egyik részét a hagyományos számmisztika fogja alkotni, a másik része viszont egy újfajta szemléletmódon alapul, amiről részletesebben a SORSKÓD tanfolyami oldalamon olvashatsz, vagy egyszerűen kattints IDE a részletekért.

Az elemzésnél jelzem majd, hogy éppen melyik szemlélet alapján értelmezem a számokat.

Az évszám számjegyeinek jelentése

A 2022-t három darab kettes és egy darab nulla alkotja, ami nagyon erős fókuszt helyez a 2-es szám jelentőségére a következő évünkben.

Mire utal a kettes szám a jelen évünkre vonatkoztatva:

  • A kettes az együttműködés és a társas kapcsolatok száma.
  • Ebben az évben a fejlődésünk kulcsa abban rejlik, hogy képessé válunk-e arra, hogy együttműködően és segítőkészen viszonyuljunk egymáshoz.
  • Viszont maga a „kettősség” érzése is velünk lesz, ami elbizonytalanodáshoz vezethet.
  • Hol erre, hol arra billenünk, attól függően, hogy kivel beszélünk, mit olvasunk, vagy mit hallunk…
  • Aki pedig nincs a középpontjában, az befolyásolható, és manipulálható.

Mi az, ami a segítségünkre lehet ebben az évben:

  • Ha képesek vagyunk felfelé kapcsolódni, a magasabb dimenziók irányába, és a belső megérzéseinket erősítjük, a külvilág zsongása helyett.
  • Ha nem ragadunk le annál, amit hallunk, hanem keressük a mögöttes tartalmat, és a rejtett szándékot.
  • Ha az élet magasabb értelmére fókuszálunk, és ez adja az alapot számunkra ahhoz, hogy értelmezzük a körülöttünk zajló eseményeket.

A következő lépésben bontsuk szét az évszámot két darab kétjegyű számra.

Az évszám felbontása

A 2022-ből egy 20-as és egy 22-es számot kapunk. Nézzük meg, hogy milyen további információval bővíti ez az eddigieket.

A 20-as szám értelmezése

Alapszabály, hogy a nulla, mindig megerősíti az előtte lévő számot. A 20-as számban lévő nulla a „mindent vagy semmit” témáját adja a korábban értelmezett 2-es számhoz. Ez pedig azt jelenti, hogy ingadozunk a maximális együttműködés, és az egymással szembeni nulla tolerancia között.

Ezzel a mintával kezdtük meg az új évezredünket 2000-ben. Tehát, ez egy kollektív feladat, amiben mindenkinek, aki jelenleg a Földön él, fejlődnie kell. Ez a korszak 100 évet vesz igénybe, vagyis egészen 2100-ig tart majd.  Ebben a folyamatban kiemelkedő fontosságú volt a 2020-as év, ami duplán is meghozta számunkra az együttműködés témájában a mindent vagy semmit. Itt robbant be az életünkbe a COVID járvány, próbára téve az együttműködésünk mértékét, mind a családban, mind a társadalomban.

A most kezdődő évünk pedig a következő lépcsőfokot jelezi a fejlődésünkben.

A 22-es szám értelmezése

A 20-ashoz kapcsolódó 22-es szám, egyszerre hozza a „huszonkettes csapdája” érzését, és mesterszámként a hatalmas fejlődés lehetőségét. Negatív értelemben megélhetjük azt, hogy nincs kiút, nincs választási lehetőségünk, és bele vagyunk kényszerítve egy olyan helyzetbe, amelyből akárhogy is szeretnénk kilépni, nem tudunk. Vagyis patt helyzet.

A hagyományos számmisztika mesterszámnak nevezi, aminek értelmezése, hogy a mély válságos időszakokat, a feltámadás és az újjászületés váltja föl. És ez az élet rendje. Vagyis ahhoz, hogy megszülethessen az új, előbb meg kell halnia a réginek. Pont ebben a korszakban vagyunk benne. Már nem működik az, ami korábban volt, vagyis meg kell teremtődnie az újnak, elsősorban bennünk magunkban.

A SORSKÓD értelmezése alapján viszont egy másik réteg is megjelenik a 22-es számban. Ennek a jelentése, hogy már tudom mitől értékes az életem, és nem hagyom magam elbizonytalanítani, félrevezetni, manipulálni. Az elmúlt másfél év pont erre helyezte a hangsúlyt. Meg kellet találnunk magunkban azt, hogy mi a valódi érték a számunkra. Ennek eszköze volt, hogy parkoló pályára kerültünk, hogy vissza kellett vonulnunk a külvilágtól.

Ezt fejtem ki részletesebben a KORONAVÍRUS JÁRVÁNY SZIMBOLIKUS ÜZENETE című blogbejegyzésemben. Ami viszont még fontosabb, hogy nem elég tudni, hogy mitől értékes az életünk, hanem annak megfelelően kell élnünk! És ha ez meg van, akkor ezt a tudást másokkal is meg kell osztanunk! Ezzel hozzásegítve őket ahhoz, hogy a saját életükben is felfedezzék a valódi értékeket, amiért érdemes itt maradni ezen a Földi síkon.

Az évszám összege

Ezt megint két irányból kell megközelítenünk. Most viszont teljesen új szempontok mutatkoznak meg a két számmisztikai értelmezés alapján, további fontos információkkal kiegészítve és finomítva a képet.

A hagyományos számmisztika szerinti számítás: 2+0+2+2=6

Ebben a rendszerben a 6-os szám a szeretet adásának a képességével van összefüggésben. Ennek alapján ide tartozik a gondoskodás, a segítő szándék, és az odaadás. Ha belegondolunk, ez nagyon szép mindaddig, amíg nem megy át önfeláldozásba, vagy önfeladásba. Ha túlzásba visszük a másokra való fókuszálást, és feladjuk a saját magunkról való gondoskodást, akkor a szám árnyoldalában találjuk magunkat.

Mire figyelmeztet ez minket? Az együttműködés során másokra és magunkra is egyformán kell figyelnünk. Meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy segítsünk, de nem áldozhatjuk fel saját jólétünket, egészségünket másokért. Az emberi kapcsolatokban szükség van bizonyos mennyiségű kompromisszumra, de ezeknek mindkét fél szabad döntése alapján kell megszületniük. Szóljon ez akár két ember kapcsolatáról, csoportokról, vagy akár az egész társadalomról. A szabad akarat figyelmen kívül hagyása már nem együttműködés. Minél nagyobb kompromisszumot kell hozni valamiért, annál nagyobb az önfeladás mértéke. És ilyenkor felmerül a kérdés, hogy megéri-e…?  

Ez az év pedig az együttműködésről, az elfogadásról, az alkalmazkodásról, és a pozitív emberi kapcsolatok megteremtéséről szól! Nem mindegy, hogy milyen világot teremtünk! Ahol a kirekesztettség megjelenik, ott a jövő bizonytalan. Mert nem tudhatjuk, hogy mikor kerülünk mi magunk is a kirekesztettek táborába…

De nézzük meg, hogy mit mutat a másik rendszer.

A SORSKÓD szerinti számítás viszont 20+2+2=24/6

Ebben a rendszerben az év energiáját a 24/6-os szám mutatja meg. Ezt úgy értelmezzük, hogy az év feladata a szeretet, az emberi kapcsolatok, és az együttműködés szempontjából, és ehhez a kulcs a felelősségvállalás.

Bontsuk ki ezt egy kicsit jobban. Feladatunk, hogy szeretettel forduljunk a külvilág felé, fogadjuk el a másik embert olyannak amilyen, és ne akarjuk megváltoztatni őt. Aki igazán szeret, az nem ítélkezik, hanem elfogadja a másikat a hibáival együtt. Nem egyszerű feladat tudom. De mindig tehetünk egy kis lépést ebbe az irányba. A szeretet, és az elfogadás az alapja az együttműködésnek.  

A kulcs, ami a megoldást hordozza magában, a felelősségvállalás. Sajnos ezt a szót sokan félreértik, és arra használják, hogy kierőszakolják másokból az engedelmességet. De a felelősség mindig rólunk szól!

Csak saját magunkért tudunk felelősséget vállani, mások döntése, cselekedete, vagy akár nem cselekedete csak rájuk tartozik. Mit jelent valójában ez a szó? Annyit, hogy vállalom a saját részemet az egészből, és meghagyom másoknak is a saját részüket. Elmondhatom, hogy én hogyan gondolom, hogyan csinálnám a helyükben, persze, ha megkérdezik, de a döntést meghagyom nekik. És el is fogadom, hogy ebben a pillanatban számára ez a megoldás.

Tehát ebben az évben társadalmi szinten felerősödik a tudatos döntés fontossága, bármit jelentsen is az egyének szintjén. A másokra mutogatás helyett nekünk kell tennünk azért, hogy ez a világ egy jobb hely legyen mindannyiunk számára!

Ahogy látjuk, nagyon szépen erősíti egymást a kétféle rendszer. Amivel kiegészül a történet, az a saját felelősségvállalásunk fontossága. Nem mutogathatunk másokra, mert csak rajtunk múlik, hogy mennyi bennünk az elfogadás, és a hajlandóság az együttműködésre.

A következő bejegyzésemben folytatom az elemzést. Megvizsgáljuk a kétféle számmisztikai rendszer alapján, hogy a 2022-es év hogyan illeszkedik a korábbi évek fejlődési folyamatába, milyen lépcsőfokok következménye a mostani feladat, és egy kicsit kitekintünk a 2023-as évünkre is, hogy összefüggéseiben lássuk a történéseket.

Hamarosan találkozunk! 🙂



TANULD MEG TE IS A SORSKÓD MÓDSZERÉT!

Fedezd fel milyen titkokat rejt ez az új, 12 számon alapuló számmisztikai rendszer!

Tudd meg, hogy milyen sorsfeladattal születtél a SORSKÓD alapján!

Ismerd meg önmagad egy új nézőpont segítségével!

A tanfolyam csak időnként nyitja meg kapuit,

ha nem szeretnél lemaradni az indulásról, akkor iratkozz fel az értesítésre!

The form you have selected does not exist.

Bővebb információért kattints ide!