A COVID ÉVEK SZÁMMISZTIKAI ÜZENETE

Vajon milyen kollektív fejlődési lehetőség rejlik az elmúlt két évünkben, és mi áll még előttünk?

Ahhoz hogy megértsük, hogy milyen fejlődés elé állított minket a Covid helyzet, és mi várható az előttünk álló időszakban, ehhez ismét a számokhoz fordulok segítségért.

Az előző bejegyzésben olvashattad a 2022-es év numerológiai elemzését a SORSKÓD rendszere alapján.

Ha még nem olvastad, akkor itt találod ezt a bejegyzést: 2022-ES ÉV SZÁMMISZTIKAI ELEMZÉSE

Ebben a bejegyzésben viszont folyamatában fogjuk megvizsgálni a COVID időszak által érintett 2020-as, 2021-es valamint a mostani 2022-es évet.

Amikor egy újév elkezdődik, azzal tulajdonképpen egy új energia manifesztálódik a világunkban. Ez egy olyan feladatot jelent, amelyben kollektív szinten kell fejlődnünk mindannyiunknak. Vagyis lesz egy olyan központi téma, amelyre az év történései ráfűződnek. Tehát minden esemény, ami a világban aktuálisan történik, pontosan ezt a témakört fogja aktiválni bennünk, akár tudunk róla, akár nem.

Mind azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk, és ezt nem csak személyes szinten kell megvalósítanunk, hanem egy közösség részeként is.  Minden újév, egy újabb lépcsőfok ebben a folyamatban.

Minél drasztikusabbak a történések, annál nagyobb az emelkedés lehetősége. Ez a járványhelyzet az egész emberiség számára hatalmas fejlődést jelenthet.  

A kérdés az, hogy képesek vagyunk-e változni, fejlődni, felismerni azt, ami összeköt minket, vagy belebukunk a félelembe, és a megosztottságba.

Ahhoz hogy ez ne következzen be, tudatosabban kell szemlélni mindazt, ami a világunkban történik. Ehhez nagyon jó támpontot adnak a számok, amelyek megmutatják, hogy milyen energiák voltak és vannak jelen a Földön ezekben az években. Vagyis milyen feladatot kapott az emberiség a COVID járvány segítségével.

Nagyon fontos, hogy folyamatában lássuk a történéseket, és az energiák, témák változását ahhoz, hogy felismerjük, hogy hová is tartunk valójában.

Van, amikor drasztikusan, és elvágóan történik a váltás, de van, amikor az átmenet alig észrevehető, általában el kell telnie pár hétnek, mire megmutatkozik az új minőség.

Így volt ez 2020-ban is, amikor még januárban és februárban sem gondoltuk volna, hogy egyik napról a másikra véget ér a korábbi életünk.

2020. 03. 16-án kezdődtek el nálunk a covid miatti korlátozások.

Ez volt az a nap, ami egyértelművé tette mindannyiunk számára, hogy járványhelyzet van. Mivel minden kezdet rányomja a bélyegét az egész folyamatra, ezért érdemes megnéznünk, milyen üzenete van ennek a napnak.

Ez az időpillanat egy 32/5-ös rezgésszintű nap volt.

Nézzük mi az üzenete ennek a napnak a SORSKÓD rendszere alapján, vagyis milyen fejlődési feladatot rejt magában:

Az emberek közötti helyes együttműködésben (2) kell fejlődnünk, ehhez viszont nagy bölcsességre, helyes kommunikációra, és tiszta gondolkodásra (3) lesz szükségünk.

Vagyis minden olyan esemény, helyzet, történés, ami ehhez a naphoz köthető, vagyis minden, amit az elmúlt 2 évben átéltünk, és még nincs vége… arra késztet minket, hogy átértékeljük az emberi kapcsolatainkat.  

Ahhoz hogy ezt meg tudjuk fejlődni kaptunk egy kulcsot is, ami nem más, mint a szabadsághoz való helyes hozzáállás elsajátítása, és ennek magasabb szinten való működtetése! Vagyis az eszköz, ami hozzásegít minket a fejlődéshez, az a szabadsággal, illetve annak elvesztésével áll kapcsolatban.

Vagyis felvetődik, hogy mit jelent számunkra a szabadság, mit vagyunk hajlandóak ezért tenni, és hol van az a határ, amikor már megalkuvássá válik az egész.

Ha belegondolunk az elmúlt 2 évünkbe, akkor azért ez nagyon elgondolkoztató…

De nézzük meg ezek után, hogy vajon mit rejtenek még magukban az érintett évek.

Az év első napjának energiája

Ha egy újév üzenetét szeretnénk megtudni, akkor mindig az év első napjának a dátumát kell alapul vennünk a számításhoz. Ez mutatja meg mindig az aktuális évünk rezgésszintjét, vagyis feladatát.

Az év első napja a Gergely-naptár szerint mindig január 1-e. Ebből adódik, hogy minden év dátuma alapból tartalmaz 2 db 1-est. Maga az 1-es szám az akarat témáját, és az EGO fontosságát jelzi, míg a 2-es az együttműködés száma.  Ahhoz hogy megértsük, hogy mi történik körülöttünk a mostani időszakban, nézzük meg azt, hogy miről szólt az előző 2 évünk számmisztikailag. És persze azt is, hogy mi történt valójában a világban.

A 2020-as év

Az év első napja: 2020.01.01. ->>  ami 2 db 1-est és 2 db 2-est tartalmaz.

 • A dátum számjegyei alapján egyensúlyba került a két energia. Vagyis az együttműködésre való törekvés, és az akaratérvényesítés.
 • Ekkor robbant ki a Covid járvány, ennek következtében olyan élethelyzetbe kerültünk, amibe még soha korábban.
 • Felerősödött a félelem, a bizonytalanság, ezért elfogadtuk azokat a korlátozásokat, amelyet egy ilyen helyzet megkövetel tőlünk.
 • Aggódtunk a családunkért, a szüleinkért, azt hallottuk, hogy az idősebbek a veszélyeztetettek ebben a járványban.

Az év rezgésszintje: 24/6-os.

2020.01. 01-én kezdetét vette egy 24/6-os év. Ha olvastad a korábbi bejegyzést a 2022-es évről, akkor ismerős lehet ez az érték, hiszen a jelen évünk szintént ezt az energiát hordozza.

 • Ennek az évnek a témája maga a szeretet (4) Előtérbe kerültek azok a kapcsolatok, amelyek a legfontosabbak a számunkra. Ide tartoznak a szerelmi kapcsolatok, a gyerekeink, és a szűkebb és tágabb családunk egyaránt.
 • Viszont a szeretet, a törődés, és az együttműködés (2) nagyon fontossá vált a tágabb környezetünkben is. Jobban oda kellett figyelni másokra is, ilyen volt például a távolságtartás, a maszkhasználat, ami elkezdett az életünk részévé válni.
 • A 2020-as évben a kollektív fejlődésünk kulcsa a felelősségvállalás (6) volt. Vagyis az, hogy képesek vagyunk-e a felelősségteljes viselkedésre a szűkebb és a tágabb környezetünkben egyaránt. Tudunk-e a szeretet nevében odafigyelni egymásra. Képesek vagyunk-e magunkra, és a saját egészségünkre is figyelmet fordítani. És persze hajlandóak vagyunk-e betartani a szabályokat.

Nézzük mi történt még ebben az évben?

 • Bezártak az iskolák, így sokan kényszerültek arra, hogy otthon maradjanak a gyerekekkel, és együtt tanuljanak velük.
 • A családok el lettek választva a szülőktől, csak ablakon keresztül, vagy telefonon tudtak kapcsolatot tartani. Még boltba sem mehettek egyszerre a család fiatalabb tagjaival.
 • Bezártak a vendéglátó helyek, és a szórakoztató iparhoz tartozó létesítmények.
 • Egyre többen dolgoztak home office-ban.
 • A külvilággal pedig maradt az online kapcsolattartás.
 • A családok össze voltak zárva, ami nem volt könnyű 2-3 gyerek esetén.
 • Felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire volt könnyű szeretni egymást összezárva a nap 24 órájában? Tehát a 4-es számban rejlő szeretet témája kiéleződött az otthonokban is.
 • Eközben persze az idősebb családtagokról is gondoskodni kellett.
 • Az értük való aggódás által vajon sikerült túllépnünk a korábbi sérelmeinken? Közelebb kerültünk egymáshoz? Itt is megjelenik a szeretet fontossága.

Ahogy látjuk ez az év mindennek ellenére még egy békésebb világ volt, ahol a szorongás, és a félelem engedelmessé tett minket, és elfogadóbbá. Az év összege a 22-es szám jelzi, hogy csapdába kerültünk, de még sok volt a bizonytalanság bennünk, ami miatt önként vállaltuk a bezártságot.

De nézzük hogyan folytatódott ez a következő évben?

A 2021-es év

Az év első napja: 2021.01.01. ->> 3 db 1-est és 2 db 2-est tartalmaz.

 • Ebben az évben eltolódott a korábbi év egyensúlya, a 3 darab 1-es miatt felerősödött az akaratérvényesítés, és a 2 darab 2-es által csökkent az együttműködési hajlandóság.
 • Tovább folytatódott a járványhelyzet.
 • Egyre több embernek lett elege a korlátozásokból. Szabadságot akartak.
 • Tavasszal pedig megjelentek a vakcinák.
 • Voltak, akik a betegségtől való félelem miatt oltatták be magukat, mások viszont azért, hogy visszakapják a szabadságukat, és a korábbi életüket.
 • Közben ott volt egy harmadik tábor, aki abban élte meg a saját szabadságát, hogy nemet mondott az oltásra. Most nem az a lényeg, hogy melyik oldalnak van igaza, illetve hogy van-e igazság valójában… De menjünk tovább.

Az év rezgésszintje: 25/7-es.

2021.01.01-én kezdetét vette egy 25/7-es év. Nézzük mit tanított nekünk az elmúlt év?

 • Ennek az évnek a témája (5) már a szabadság volt. Látjuk, hogy valami alapjaiban változott meg a világunkban. Már nem a szeretetkapcsolatokon volt a hangsúly, már nem aggódtunk annyira egymásért, és magunkért sem.
 • Felerősödött az elégedetlenség a korlátozások miatt, és azt éreztük, hogy vissza akarjuk kapni az életünket!
 • A szabadság témáját kellett az emberi kapcsolatok (2) fényében megvizsgálnunk. Vagyis ebben az évben egyre jobban elegünk lett a korlátozásokból, abból, hogy nem élhetjük az életünket, és nem találkozhatunk szabadon egymással.
 • Hiába volt súlyosabb a 3. majd a 4. hullám, már egyre kevesebbet foglalkoztunk vele, újra találkoztunk a családdal, a barátokkal, és megpróbáltunk újra élni.
 • Persze most is történtek tragédiák, amelyek az egyéni sorsokat érintették, de most a kollektív feladatokat próbáljuk megfejteni.
 • Ebben az időszakban már nem voltak komolyabb bezárások. Viszont a szabadság egyre inkább feltételekhez lett kötve.
 • A fejlődésünk kulcsa ebben az évben, az ítélkezés elengedésében rejlett, vagyis abban, hogy képesek vagyunk-e mások véleményének, döntésének az elfogadására! (7)
 • Vagyis a szabadságunk akkor tud kollektíven megvalósulni, ha képesek vagyunk másoknak is megadni a választás szabadságát! Vagyis „élni, és élni hagyni”.
 • Ehelyett két táborra oszlott az ország, oltottakra és oltatlanokra.

Nézzük meg, hogyan alakult a szabadság kérdése a vakcina megjelenése után:

 • Először az oltás, csupán lehetőséget jelentett a betegség enyhítésére, és a félelem megszüntetésére.
 • Kis idő múlva viszont már az oltás felvétele, feltétele lett bizonyos szabad jogok elérésének, pl. utazás, mozi, étterem, és egyéb szórakozási lehetőségek.
 • Majd a következő fázisban már a megélhetés került a fókuszba, vagyis az oltatlanok esetén a munkahelyekre hárult a döntés, hogy az oltatlanokat beengedik-e a munkahelyre. Vagyis megjelent az anyagi biztonság elvesztésének a lehetősége, amennyiben nem veszi fel valaki a vakcinát.  

Láthatjuk, hogy egy fellélegzést biztosító védettségi lehetőségből, szabad döntésből, hogyan lett világszerte az elmúlt év végére egy manipulatívan engedelmességre, és behódolásra való kikényszerítés.

És hogy még biztosabb lábakon álljon ez az egész, megjelent a két oldal egymás ellen fordítása, és az ország megint két pártra szakadt, oltatlanokra, és oltottakra. Újra működik a régi római módszer, amit annyi vezető alkalmazott már a világban sikerrel, és mindannyian tudjuk, hogy ez hová vezetett, Ez pedig nem más, mint az Oszd meg és uralkodj!

Vajon hogyan vizsgáztunk 2021-ben a szabadság, és az ítéletmentes elfogadás témájában???

A központi kérdés, amit fel kellett tenni magunknak az elmúlt évben, hogy fontos-e annyira a kollektív szabadságunk, hogy feladjuk érte a másképp gondolkodók feletti ítélkezést, a mások hibáztatását, és a kirekesztést. Ne feledd az örök szabályt, „ma én, holnap te…”

A kérdés, hogy tudunk-e összefogni egymással, mert csak ekkor lehetünk mindannyian szabadok. Egy megosztott, egymás ellen forduló nép meggyengül, ez pedig egyenes út a szabadság elvesztéséhez.

Az évszámban pedig megmutatkozott a megoldás lehetősége is. A 23/5-ös rezgés alapján maga a téma a bölcsesség, a józan gondolkodás, és az őszinte kommunikáció az emberi kapcsolatokban, és a kulcs itt is a szabadsággal függ össze. Ha képesek vagyunk a szabadság kérdésében a bölcs, együttműködésre, akkor van kiút ebből a helyzetből.

De lépjünk tovább és nézzük meg hogyan folytatódik mindez az előttünk álló évben.

A 2022-es év

2022.01.01, ami 2 db 1-est és 3 db 2-est tartalmaz. Az év rezgésszintje: 26/8-as

 • Amit láthatunk, a tavalyi évhez viszonyítva a számok aránya megfordult. Erősödik a harmónia teremtés, az együttműködés, és csökken az akaratérvényesítés.
 • Vagyis ebben az évben a mérleg nyelve az együttműködés felé billen. Jó esetben belefáradtunk a küzdelembe, és rájövünk, hogy fontosabb a harmónia, mint az, hogy kinek van igaza. De az is elképzelhető, hogy enyhül a nyomás rajtunk, hiszen ne feledjük áprilisban választások lesznek…
 • Az év rezgésszintje 26/8-as. Ez alapján a központi téma a felelősségvállalás lesz az emberi kapcsolatok szempontjából. Ezzel már többször is találkoztunk az elmúlt évek elemzése során. Ez azt is jelenti, hogy tovább haladunk azon az úton, ami az érett és felelősségteljes viselkedés felé vezet minket. Amikor nem engedünk a manipulációnak, hanem belülről hozzuk meg a saját döntéseinket. Amikor hajlandóak vagyunk beleállni a helyzetekbe, és nem sajnáljuk az időt és az energiát arra, hogy utána nézzünk minden részletnek, mielőtt véleményt alkotunk valamiről.
 • Viszont most egy új szám is csatlakozik a korábbiakhoz, mégpedig a 8-as. Ez pedig egy új irányt ad hozzá a korábbiakhoz, még pedig a pénz, és a hatalom területét. Ez pedig azt jelenti, hogy 2022-ben a felelősségvállalás támája összekapcsolódik az anyagi helyzetünkkel. Vagyis a járvány következtében kialakult infláció nagyon erősen beleavatkozik ebben az évben a sorsunkba. A most látható áremelkedések jelzik, hogy ebben az évben nagyon fontos lesz a beosztás, a takarékosság, vagyis a pénzügyekhez való felelősségteljes hozzáállás.
 • Ezek szerint az országok gazdasági és pénzügyi helyzetének rendbetétele nagyon fontos szerepet fog kapni ebben az évben. Bárki is nyeri a választásokat, nem lesz egyszerű helyzetben…
 • Van még egy nagyon fontos téma, amit meg említenünk. A 6-os szám a felelősségvállalás mellett a családokat is jelenti. Ha ebből a szempontból közelítjük meg ezt az évet, akkor most a családokon belüli együttműködést kell az életünk középpontjába helyezni. A legfőbb problémát a családok életében az anyagiakhoz való hozzáállás fogja okozni, de a fejlődésünk kulcsa is ez lesz. Vagyis a legfőbb feladat ebben az évben a családok anyagi helyzetének a stabilizálása, ehhez viszont felelősségteljes hozzáállásra lesz szükség mindannyiunk részéről. Ha képesek a családtagok összefogni, és ésszerű döntéseket hozni a pénzügyekkel kapcsolatosan, akkor nagyon jó lehetőségeket teremt számunkra ez az időszak.

A 2022-es év részletes elemzéséhez kattints a címre: 2022-ES ÉV SZÁMMISZTIKAI ELEMZÉSE

Összefoglalva

Az előzőeket, láthatjuk, hogy a korábbi évek szabadság-együttműködés, ítélkezés- elfogadás témáját egy időre felváltja az anyagi síkot érintő felelősségvállalás. Vagyis a pénzügyi helyzet, és gazdaságot érintő problémák kerülnek a figyelmünk fókuszába.  

Ez viszont nem jelenti azt, hogy végleg túl vagyunk az előző évek fejlődési lépcsőfokán. A 2023-as évben egyben megkapjuk újra az előző 2 év feladatcsomagját. Ekkor lehetőségünk lesz arra, hogy átértékeljük az elmúlt éveket, levonjuk a következtetéseket, és megmutassuk, hogy mit sikerült megtanulnunk egyéni, és kollektív szinten az elmúlt évek történéseiből.

Ez lesz a vizsga, mindannyiunk számára.

Bízom abban, hogy ez az év meghozza majd azt a mély belső átalakulást, felelősségteljes hozzáállást, ami lehetővé teszi, egy új világ elindulását.TANULD MEG TE IS A SORSKÓD RENDSZERÉT?

Fedezd fel milyen titkokat rejt, ez az új, 12 számon alapuló számmisztikai rendszer!

Tudd meg, hogy milyen sorsfeladattal születtél a SORSKÓD alapján!

Ismerd meg önmagad egy új nézőpont segítségével!

A tanfolyam csak időnként nyitja meg kapuit,

ha nem szeretnél lemaradni az indulásról, akkor iratkozz fel az értesítésre!

The form you have selected does not exist.

Bővebb információért kattints ide