BEZÁRULÓ CIKLUSOK

Minden kezdet magában hordozza a végkimenetelét.

Már régóta ismert ez a mondás, de gyakran nem tudjuk, hogy hol van valójában a kezdet, és mikorra várható a befejezés. Vannak olyan események az életünkben, amelyek látszólag jelentéktelennek tűnnek, és csak később döbbenünk rá, hogy milyen hatalmas változásokat indítottak el az életünkben.

Ilyenek lehetnek azok a „véletlen” találkozások, vagy azok az új információk, amelyek egy láncreakciót indítanak el bennünk, és körülöttünk, és mire a végére érünk, egy teljesen új világ nyílik ki előttünk, és esetleg egy teljesen új élethelyzetben találjuk magunkat.

Akik tudatosan élik az életüket, és figyelnek a jelekre, azok észreveszik azokat a fordulópontokat, amikor valami éppen beérkezik a személyes világukban. És ha már felismerték, akkor könnyebb lesz összehangolódni a változásokkal.

Persze, gyakran csak visszamenőleg értjük meg a folyamatokat. De még így utólag is sokat tudnak segíteni abban, hogy visszatekintve, hasznos felismerésekre tegyünk szert.

Mi értelme van a múltba tekintésnek?

Azzal, hogy feltárjuk ezeket a folyamatokat, ciklusokat, rá tudunk látni az életünk mozgató szálakra, vagyis azokra az élettémákra, amelyek fontosak a fejlődésünk szempontjából. Minden egyes felismerés közelebb visz minket, a sorsfeladatunk megértéséhez. Hiszen semmi nem érkezik véletlenül az életünkbe.

Aki követik a bolygók mozgását, azoknak könnyebb dolga van. Hiszen előre tudják, hogy mikor kell figyelniük. Aki pedig ismerik a saját személyes horoszkóp képletüket, azok azt is tudja, hogy mire kell figyelniük. De, aki nem szeretne elmélyülni ezekben a misztikus tanokban, azok számára is van segítség.

Vannak meghatározó időszakok, amelyek mindannyiunkra érvényesek. Ezekről a nagyobb fordulatokról, változásokról már korábban is írtam a bejegyzéseimben.

Nézzük meg, akkor a mostani aktualitásokat.

Jelenleg éppen két ciklus befejező pontjához érkeztünk.

  • Egyik a Plútó kb. másfél éves ciklusa.
  • A másik a Szaturnusz kb. 9 hónapos ciklusa.

Vagyis ebben az időpillanatban, 2021 október első felében összeérnek a szálak.

Mindkét bolygó a lezárásról, és az újrakezdésről szól.

Ahhoz, hogy megfejtsük és megértsük, hogy milyen váltoást hozott, vagy esetleg mit tett helyre az életünkben, ahhoz több időpont eseményeit kell összefésülnünk egymással. A tapasztalatom alapján ezek az időpontok nem egy konkrét dátumot jelölnek ki, hanem körülbelül egy 2 hetes intervallumot. Tehát kezeld Te is rugalmasan az időpontokat.

Válasszuk külön őket az elemzéshez.

A SZATURNUSZI CIKLUS:

  • A kezdet: 2021 február közepe (de az egész februárt gondold végig)
  • A fordulat: 2021 május második fele (esetleg még a június eleje is ide tartozhat)
  • A beteljesülés: 2021 október első fele. (esetleg szeptember vége is szóba jöhet)

Most pedig vedd elő a határidőnaplódat, vagy egyszerűen csak gondold végig, hogy milyen események történtek veled februárban, majd nézd meg történt-e ebben a témában valamilyen fordulat májusban, és persze hol tartasz most? Az a történet, amit most felismertél, összekapcsolódik a sorsoddal.

Mivel a szaturnuszi ciklusok minden évben megjelennek ugyan, de az állatöv más-más területeit aktiválják, ezért nem minden ciklus hoz fontos eseményeket az életedbe. Jelenleg a jegyek 6 foka volt érintve. Ha semmi lényegeset nem találtál, akkor valószínű, hogy nincsenek személyi bolygóid a jegyek első 10 fokán. Ebben az esetben a következő év hozhat majd számodra új irányokat, új célokat, esetleg változásokat.

Viszont, ha Május második felében történt valami fontosabb esemény az életedben, akkor tudd, hogy ebben a témában most október közepétől várható a következő fordulat, és január elejére fog majd kiteljesedni.

Most pedig következzen a másik bolygó, a Plútó. (Kisbolygó ugyan, de a hatása nem változott attól, hogy leminősítették. Erről írtam már korábban a Plútói fordulat című bejegyzésemben, amit ITT tudsz elolvasni.)

A PLÚTÓI CIKLUS:

  • A kezdet: 2020 április második fele (május eleje is ide tartozik)
  • Az 1. fordulat: 2020 október első fele (valamint szeptember vége)
  • A következő lépcsőfok: 2021 január második fele (és még február eleje)
  •  A 2. fordulat: 2021 április vége (és május eleje)
  • A beérés: 2021 október eleje (szeptember vége)

Itt is ugyanaz a feladatod, mint a Szaturnusznál. Gondold végig mi történt ezekben az időpontokban, és keress közöttük összefüggéseket. Mivel a Plútó, a gyökeres átalakulások bolygója, ezért nagyon sokszor az első lépésnél véget vet valaminek, ami már nem működött az életedben. Utána kezdi csak a felépítést, lépésről lépésre.

Fontos, hogy egészben lásd az egészet. Ha nem tudsz konkrét eseményt kötni hozzá, akkor gondold végig azt, hogy milyen volt az életed az egyes érintési pontokban, mi foglalkoztatott, esetleg miből volt eleged. Ezek alapján kialakulhat egy minta, ami összeköti az egészet, és felismerheted benne a fejlődés lépcsőfokait.

Viszont ezek között a dátumok között is van egy olyan, ami már előre mutat, a jövő felé. Ez pedig az 2021. április vége, május eleje. Ha valami fontos eseményt, találtál ebben a szakaszban, akkor tudd, hogy ennek a ciklusa 2022 októberében ér majd véget. Ez pedig azt jelenti, hogy gyökeres átalakulás történik abban a témában, amit május elején megjelent az életedben.

Bízom benne, hogy sikerült rálátnod arra, hogy melyek voltak azok a körülmények, és élethelyzetek, amelyek már nem szolgálták a fejlődésedet, de önként nem valószínű, hogy léptél volna.

Ezeknek az akadályozó tényezőknek vetett véget a Plútó 2020 áprilisában, és most októberben a Szaturnusszal összefogva megteremtette életünk új fejezetének alapjait.