HULLÁMVASÚTON! MEGINT EGY URÁNUSZI FORDULAT!

2017 óta az Augusztus hónap a változásokról szól, és így lesz ez még az elkövetkező 5 évben is.

Olyan ez, mintha valami mélyen azt kiáltaná bennünk, hogy ELÉG VOLT!

Talán pontosan tudjuk azt is, hogy miből van elegünk, de az is lehet, hogy csak azt érezzük, hogy kellene valami, ami végre kimozdít minket a megszokott életünkből.

Valami, ami felráz és új lendülettel tölt föl. Az is lehet, hogy legszívesebben vennénk a sátorfánkat, és odébb állnánk, ha lehet egy olyan világba, ahol senki sem ismer minket, ahol új életet kezdhetünk, és önmagunk lehetünk.

Ezt a mindent felforgató vágyat annak köszönhetjük, hogy az Uránusz bolygó araszoló mozgása közben „megállt” égi útján (tudod, sosem áll meg, csak innen a Földről úgy tűnik) és emiatt a hatása ötször erősebb annál, mint amikor mozgásban van.

Ezért ilyenkor a bolygó minősége és tulajdonságai fokozottabban mutatkoztak meg bennünk és a külvilágban is. Azok a témák, amelyeket az Uránusz helyez a fókuszba az a szabadság, az önállóság, az önazonosság, a hirtelen kiszámíthatatlan változás.

Ami pedig még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy minden augusztusban (2024-ig) olyan pontját éri el Bika jegyének, ahol a mi életünkben még sosem tartózkodott. Ez alól csak azok kivételek, akik már betöltötték a 84. életévüket. Ezért a Bika érintettséggel születettek nagyon erőteljesen élik majd meg ezeket a hatásokat.

Az Uránusz ebben az évben Augusztus 8-15 között állt meg égi útján a Bika 6° 36’-n, majd 16-án kicsivel napfelkelte után fordult vissza hogy rendezzen, beteljesítsen olyan dolgokat, amelyeket egy évvel ezelőtt 2018 augusztusban indított.

Erről a hatásról és az Uránusz másfél éves ciklusairól egy korábbi bejegyzésben már írtam,

EZT ITT TUDOD ELOLVASNI!

Mivel egy lassú bolygóról beszélünk, ki kell még bővítenünk ezt az időtartamot plusz-mínusz 2 héttel, mivel ez idő alatt a haladása annyira minimális, hogy bőven érezhetőek még az energiái.

Most így augusztus végén, hogy egy kicsit kezdünk lenyugodni és csökken a feszültség bennünk, már tudatosabban tudunk visszatekinteni az elmúlt hetekre. Mintha érzelmi hullámvasútra kerültünk volna, türelmetlenek, elégedetlenek voltunk, és nem találtuk a helyünket a világban. Változásra, újdonságokra vágytunk.

Lássuk milyen kérdések merülhettek fel ebben az időszakban bennünk:

 • Hol vagyok leblokkolva az életemben, hol érzem magam bekorlátozva?
 • Hol nem lehetek önmagam, hol kell megfelelnem másoknak?
 • El tudom-e fogadni önmagam olyannak amilyen vagyok?
 • Mit jelent számomra a szabadság?
 • Hol játszom szerepeket, mert úgy érzem csak akkor fogadnak el?
 • Fel tudom-e vállalni önmagam, azt aki vagyok és azt, ahogy vélekedem a világról?
 • Hol érzem magam kényszerítve, manipulálva?
 • És egyáltalán ki vagyok én…?
 • Hol kell változtatnom az életemen, hogy jól érezzem magam a bőrömben?

De az is elképzelhető, hogy ezek a kérdések a párodban merültek fel, vagy esetleg a gyerekeiden keresztül fűződtél rá ezekre a problémákra.

Ha számodra ezek a kérdések nem merültek fel most augusztusban, akkor ez két dolgot jelenthet:

 1. Lehetőség: Semmilyen személyi bolygód nem áll a jegyek 4-8°-a között. Ebből viszont az következik, hogy az elmúlt 2 évben már megélted ezt, vagy a következő 5 évben kerül majd a fókuszodba. Természetesen ez is majd valamelyik év augusztusában fog megmutatkozni a számodra.
 2. Lehetőség: Már annyira szabad és önazonos vagy, hogy számodra ez már nem is kérdés, hiszen pontosan azt az életet éled, amilyet szerettél volna magadnak. … Ilyenkor csupán egyetlen probléma merülhet föl. Ugyanis ha ez az élet, ami neked most tökéletes, de a párodnak, vagy a gyerekednek, esetleg a munkatársadnak nem az, akkor lehet, hogy az ő szabadságvágyuk által kell szembenézned ezekkel a kérdésekkel és a változással.

Vagy belül éljük meg ezeket a témákat, és megtaláljuk önmagunkban azt a területet, ahol fejlődnünk, változtatnunk kell, vagy kihelyezzük a külvilágba. Ilyenkor a másik döntése, cselekedete által fogunk szembesülni a váratlan kiszámíthatatlan dolgokkal.

„HA AZ EMBER NEM A MEGOLDÁSNAK A RÉSZE, AKKOR A PROBLÉMÁNAK.” Eldridge Cleaver

Ennek következményeként pedig szembe kell néznünk saját magunkkal, és újra kell definiálnunk az önmagunkhoz és a másik emberhez való viszonyunkat. Vagyis kerülő úton ugyan, de csak visszatérünk saját magunkhoz.

Egy biztos, ez alatt a 7 év alatt mindannyian szembe kell, hogy nézzünk ezekkel a kérdésekkel. De azt is elárulom, hogy 2024-től újra kezdődik a ciklus, amikor az Uránusz át lép az Ikrek jegyébe. Akkor viszont majd egy új szempontból kell megvizsgálnunk a szabadság témakörét.

Nézzük, hogy mit tudsz tenni azért, hogy a legjobbat hozd ki ebből az időszakból?

Első lépésként fel kell tárnod, hogy mit is jelent számodra a szabadság, és fel kell ismerned, majd ki kell jelölnöd a saját határaidat.

Ha ez meg van, akkor már fel fogod tudni ismerni azt is, hogy hol van a másik ember személyiségének, szabadságának a határa.

A következő lépés pedig az, hogy ezt tiszteletben tartod és nem próbálod meg a saját akaratodat ráerőltetni a másikra. Ide tartozik az érzelmi ráhatás, a manipuláció és a bűntudatkeltés is!

Az, aki nem veszi figyelembe mások szabadságát, aki természetesnek veszi, hogy minden körülötte forog, előbb-utóbb megtapasztalja a külvilágban a lázadást. Ez is Uránuszi hatás! Gondoljunk a Francia forradalomra, amely a Vízöntő korszak kezdetén robbant ki, és a jelmondata: „Szabadság Egyenlőség Testvériség”volt.  A Vízöntő jegye pedig ugyanazt a témát veti föl, mint az Uránusz bolygó.

Összefoglalva mi vár ránk:

A következő másfél év azoknak hoz drasztikus változásokat az életében, akik most augusztusban váratlan és kiszámíthatatlan eseményt éltek meg. Valamint azoknak is akik válságba kerültek, akár mi is volt a kiváltó oka. Az a téma, ami meghatározta ezt a hónapot többször vissza fog térni az elkövetkező másfél évben.

2020 januárjáig elcsendesülnek majd az események, a problémák megbújnak a háttérben, de januártól újra el kezd a felszínre emelkedni mindaz, ami most megmutatkozott az életünkben.

A következő lépcsőfokra április 23 körül számíthatunk (+-2 hét) Ekkor belobban újra az egész történet, fenekestül felforgatva az életünket. Ekkor szembesülünk majd azzal, hogy ugyanott tartunk, hiába reménykedtünk abban, hogy majd valami módon megoldódik a probléma.

2020 augusztusában indul ugyan egy új ciklus, de ezzel egy időben azok az események, amelyek most történtek, elindulnak a végkifejletük felé. A cél az, hogy 2021 január elejére kitegyék a mondat végére a pontot, vagyis lezárják azt, ami most indult az életünkben.

Fontos!!!

Ami most történik az életedben, azt azért vonzottad be, hogy tisztító viharként végigsöpörve megteremtse azt az életet a számodra, amiben kiteljesedhetsz, önmagaddá válhatsz és fejlődhetsz. Hiszen ezért vagyunk itt…!

Örömteli változást, fejlődést kívánok mindnyájunknak, hogy sikerüljön minél előbb rálelnünk önmagunkra, felismerni azt, hogy miben áll a szabadságunk, és hogy rátaláljunk végre a saját utunkra!

Ahhoz, hogy megtanuld a bolygók üzenetét és értelmezni tudd őket, hosszú évek munkája szükséges. Viszont az életünk történéseinek is meg vannak a szimbolikus üzenetei, ezeket már könnyebb elsajátítani.

Ha szeretnél bepillantani abba, hogy milyen rejtett üzenetei vannak az életünk eseményeinek, akkor érdemes letöltened a LELKÜNK KÓDJAI ingyenes e-bookot.

Ha a viszont szeretnél elmélyülni a témában és jobban megérteni a szimbólumok mögött rejtőző üzeneteket, feltárni életed rejtett összefüggéseit, akkor ajánlom figyelmedbe a JÖVŐNK A MÚLTUNKBAN című e-bookomat.