SZEPTEMBERI ENERGIÁK – új időminőség érkezése

Mi vár ránk a következő hetekben a SORSKÓD értelmezése alapján?

Ebben a hátralévő két hétben kicsúcsosodnak az energiák, egyszerre leszünk a bölcsesség, és a szeretet szempontjából számon kérve.

Az elmúlt hónapok történései mély belső átértékelésre késztettek mindannyiunkat. Most kiderül, hogy hová jutottunk legbelül, önmagunkban a bölcsesség és a szeretet témájában.

Megvizsgáljuk, hogy mire érdemes figyelnünk, hogyan szemléljük az eseményeket, és mit is jelent az új időminőség megjelenése a világunkban.

Lassan vége a nyárnak, és eseménydús időszak van mögöttünk. Ahogy elkezdődött az év, még csak a covidban tudtunk gondolkodni. Bíztunk benne, hogy lassan visszatér minden a régi kerékvágásba, annak ellenére hogy több helyről is jött az infó, hogy ez már nem fog megtörténni…

Ki gondolta még akkor, hogy pár hét múlva kitör egy háború a szomszédunkban…? Erre a gazdasági összeomlásra pedig végképp nem számítottunk, bár már az üzemanyag drágulás a nyakunkon volt.

Arról pedig, hogy mi vár még ránk az év hátralévő hónapjaiban még fogalmunk sincs.

Az év elején megjelent számmisztikai elemzésemben levezettem, hogy a pénzzel, az anyagiakkal kapcsolatos változások hozzák majd ebben az évben a fejlődés lehetőségét mindannyiunk számára. A 26/8-as év mintázata már előre jelezte mindazt, amit most meg kell tapasztalnunk. De még én sem gondoltam akkor, hogy ez mennyire igaz lesz…

Ha még nem olvastad az előrejelzést, akkor itt találod:

->> 2022-ES ÉV SZÁMMISZTIKAI ELEMZÉSE

Most pedig már szeptember közepén tartunk…

Az előttünk álló hetek fejlődési lehetősége

A szeptember a sorskód szempontjából mindig az év csúcspontja, mivel ilyenkor érjük el az adott év legmagasabb rezgésszintű napjait. Ebben a 2022-es évben ez pontosan azt jelenti, hogy ebben a hónapban csak 34-es, és annál magasabb rezgésszintű napunk van.

Persze ez nem azt jelenti, hogy milyen fantasztikusan magas szintű dolgok fognak történni velünk és körülöttünk, hanem csupán azt, hogy lehetőségünk van arra, hogy életünk néhány fontos témáját a bölcsesség szempontjából tapasztaljuk meg.

Nézzük meg, hogy milyen témák kerülnek előtérbe, ebben az időszakban:

 • a szeretetet adás-kapás témaköre,
 • a személyes szabadság kérdése,
 • a családdal kapcsolatos felelősségvállalás,
 • az ítélkezés-elfogadás problémaköre,
 • az anyagi helyzetünkkel kapcsolatos nehézségek,
 • valamint az, hogy mennyire tudjuk magunkat függetleníteni a környezetünkből érkező  befolyásoló, manipuláló hatásoktól.

Persze ezek a témák, az év korábbi időszakában is megjelentek már, de most ebben a hónapban 3-4 nap is a rendelkezésünkre áll, hogy egy-egy témát átértékeljünk önmagunkban. Olyan, mintha a sors ki akarná préselni belőlünk a megoldást. A kérdés az, hogy képesek vagyunk-e ezekre a nehézségekre, feladatokra egy magasabb nézőpontból rátekinteni, és tudjuk-e az eseményeket a bölcsesség szempontjából értelmezni.

Ebben a hónapban az elmúlt 15 napból még 12 nap ezeknek a feladatoknak a megértéséről, és átértékeléséről szólt. Ebből is látszik, hogy közeledünk valamiféle csúcsponthoz. Ez az időpont pedig szeptember 20-a és 24 között érkezik el hozzánk. Ebben éaz vben utoljára nyílik lehetőségünk arra, hogy rálássunk arra, hogy hol is tartunk valójában ezekkel a témákkal kapcsolatosan.

Ez az 5 nap tehát a nagy átértékelésről fog szólni.

Az új minőség jelentősége

A szeptember minden évben egy új minőség megszületésének a hónapja. Pontosabban minden évben szeptember 29-én megnyílik a kapu, és olyan minőség jelenik meg a világunkban, amivel mi még nem találkoztunk. Ahogy haladunk előre évről évre, mindig egyet lépünk előre a számsorban. Jelenleg a 43-as számnál tartunk, ami 2021.szeptember 29-én nyilvánult meg először. Ilyenkor olyan lélek tudatossággal rendelkező gyermekek érkeznek közénk, akik újfajta küldetést vállaltak maguknak erre az életükre. Ezzel együtt a meg nem értettség sérülését is elfogadták.

Ez a téma megérdemelne egy új bejegyzést…

De térjünk vissza ahhoz, hogy számunkra milyen lehetőségeket, kapukat nyitnak meg a következő napok. Ebben az évben május 29-én nyílt meg az első olyan kapu, amely a szeretet szempontjából történő átértékelést, megélést teszi elérhetővé mindannyiunknak.

Ettől kezdődően egyre sűrűbben találkozhattunk negyven fölötti napokkal. Ez a hónap pedig ennek is a csúcspontja lesz. Szeptember második felében pedig 2 nagy ciklusban is találkozhatunk a negyvenes számokkal, az egyik 16-tól 19-ig tart, a másik pedig 25-től 29-ig, a végén pedig elhozza az új időminőséget, vagyis az új energiát. Ez a nap már a 44/8-as rezgésszinttel rendelkezik.  

A 40-es napok ebben a hónapban tömegével érkeznek hozzánk, fókuszba helyezve az események szeretet szempontjából történő átértékelését.

Azok a témák, amelyek ebben a két ciklusban előtérbe kerülnek:

 • Az önérvényesítés, vagyis önzés, és önzetlenség kérdésköre. Képes vagyok-e a szeretet nevében lemondani a túlzott akaratérvényesítésről, és megengedem a másiknak, és önmagamnak is, hogy mindketten szabadon megélhessük azt, amit éppen elénk hoz az élet.
 • A másokkal való együttműködés. Tudok-e szeretettel fordulni mások felé, és együttműködni velük, vállalom-e a felelősséget a közös célokért. Képes vagyok-e kifejezni az érzéseimet, tudom-e magasabb szintre emelni az emberi kapcsolataimat?
 • A magasabb látásmód, és bölcsesség kérdésköre. Mennyire hatja át a bölcsességemet a szeretet, ki tudok-e lépni a pusztán szellemi megértésből, van-e helye az érzelmeknek a gondolkodásomban, tudom-e a racionalitás mellett ezeket is figyelembe venni?
 • A szeretet kapcsolatokban megnyilvánuló valódi szeretet. Meg tudom-e mutatni, ki tudom-e fejezni az érzéseimet a hozzám legközelebb álló emberek, a párom, a gyerekeim, a szüleim, stb. felé?  Képes vagyok-e az igazi intimitásra?

Hát jó kis feladatnak ígérkezik ez a hónap…

Összefoglalás

Nézzük meg, hogy milyen fontos időpontokra számíthatunk még ebben a hónapban, vagyis szeptember utolsó két hetében! Vagyis milyen felismeréseket, tapasztalásokat rejt ez az időszak.

 • Szept. 16-19-ig a szeretet szempontjából történő tapasztalások.
 • Szept. 20-23-ig: a magasabb nézőpont fontossága, a bölcsesség szempontjából kell szemlélnünk az eseményeket.
 • Szept. 24-e: Az év utolsó karma záró napja. Most valamit elengedhetünk, ami már nem szolgálja a fejlődésünket.
 • Szept. 25-28-ig: Ismét a szeretet szempontjából kell látnunk mindent, amit elénk hoz az élet, most ebben tudunk nagyot fejlődni.
 • Szept. 29. Új energia érkezése. 44/8-as nap, duplán jelenik meg a szeretet! Viszont ezt már az anyagi sík valóságát is behozza. Vagyis nagy kérdés lesz, hogy hogyan fér meg egymás mellett a magasabb rendű szeretet, és az anyagiak, hogyan tudjuk a pénz által megvásárolható örömöket helyesen működtetni az életünkben. Erről még bőven lesz lehetőségünk tanulni a következő évtizedekben…

Úgy gondolom nem fogunk unatkozni a következő két hétben. Hogy mit hozunk ki ezekből az energiákból, az csak rajtunk áll. De nem szabad szigorúnak lennünk magunkkal szemben, mert még csak most tanuljuk ezeket a minőségeket. De pontosan tudtuk, hogy mit választunk, és miért érkeztünk pont ebben az időminőségben erre a földre. Azért jöttünk, hogy fejlődjünk. És igen, kapunk hozzá bőven feladatokat ebben a téridőben…

Kívánom mindannyiunknak, hogy olyan világot teremtsünk, amelyben bölcsesség, és a szeretet uralkodik, a gyűlölet, és a széthúzás felett!TANULD MEG TE IS A SORSKÓD MÓDSZERÉT!

The form you have selected does not exist.

Fedezd fel, milyen titkokat rejt ez az új, 12 számon alapuló számmisztikai rendszer.

Tudd meg, hogy milyen sorsfeladattal születtél a SORSKÓD alapján! Ismerd meg önmagad egy új nézőpont segítségével!

A tanfolyam csak időnként nyitja meg kapuit, ha nem szeretnél lemaradni az indulásról, akkor iratkozz fel az értesítésre!

Bővebb információért kattints a gombra!

MEGNÉZEM A SORSKÓD ONLINE TANFOLYAMOT