VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

NAPLEMENTE - VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Mielőtt tovább olvasnál, arra kérlek, hogy nézd meg figyelmesen ezt a képet!

Milyen érzést kelt benned?  Tetszik neked, vagy ideges leszel tőle? Egyáltalán mit látsz a képen? Mit üzen neked?

Minden kép szimbólumok sokaságát rejt magában, csak sokszor figyelmen kívül hagyjuk ezek üzenetét. Amikor egy kép nagyon megérint, vagy esetleg taszít, vagy rossz érzéseket kelt benned, akkor érdemes kicsit a színfalak mögé nézned. Miről szól neked ez a kép? Mire emlékeztet? Milyen gondolatokat érzéseket ébreszt benned?

Amikor először megláttam ezt a képet, rögtön az volt az érzésem, hogy annyira mély üzenete van, hogy le kell írnom, át kell adnom. Ha csak egy ember elgondolkozik rajta már megérte! Döbbenetesen jellemző ránk emberekre és tökéletesen megfogja a lényeget.

Az autó mi magunk vagyunk. Az út pedig, amin megyünk, az életutunk. Előttünk van a jövő, mögöttünk a múlt.

Vannak időszakok, amikor gyorsabban és van, amikor lassabban haladunk. Ha van cél előttünk, akkor csak arra fókuszálva nyomjuk a gázpedált, hogy minél előbb elérjük azt. Olykor-olykor persze belepillantunk a visszapillantó tükörbe, hiszen amit látunk, az is az életünk része volt.

Amikor bizonytalannak érezzük a jövőt, vagy éppen nem túlságosan kecsegtető az előttünk álló cél, akkor egyre gyakrabban tekintünk a visszapillantó tükörbe. Hiába látjuk, hogy ez már a naplemente, mégsem tudunk tőle szabadulni. Értékes perceket, órákat, napokat, éveket töltünk a naplemente bámulásával. Közben elszaladnak mellettünk a fák, az emberek, és mi még csak észre sem vesszük őket. Beleragadunk a múltba, és elfelejtkezünk a jövőről.

Nem vesszük észre az előttünk álló lehetőségeket, hiszen a figyelmünk a visszapillantó tükrön van.

Várjuk, hogy a mögöttünk jövő autó utolérjen, hogy visszakapjuk a múltat. De a napot nem lehet visszarángatni az égre! Pár perc és aztán eltűnik és jön a sötétség, amitől nagyon félünk!

Pedig ha hajlandóak lennék tekintetünket előre fordítani, meglátnánk újra a napot, amint éppen felemelkedik és bevilágítja, élettel telíti az előttünk álló utat.

Ez pedig egy új élet kezdete, ami sokkal jobb lehet, mint amit éppen elengedtünk, de csak akkor, ha van bátorságunk előre fordulni!

Ha szeretnéd megérteni hogy milyen rejtett üzenetei vannak az életünk eseményeinek, akkor érdemes letöltened a LELKÜNK KÓDJAI ingyenes e-bookot.

Ha pedig még mélyebben szeretnél foglalkozni a témával és szeretnéd megérteni hogy milyen üzenete van az életed kezdetén átélt eseményeknek, például a születésednek, vagy a magzati életednek, akkor a JÖVŐNK A MÚLTUNKBAN című e-bookban erről is olvashatsz.