KARMIKUS TISZTULÁS

Döbbenetes dolgok történnek mostanában körülöttünk, csak állunk és nem értjük, ezt az egészet.

Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy MI VAN MOST… ???

A párizsi Notre -Dame leégésének híre tette egyértelművé, hogy valami tényleg elindult a világban.

Megdöbbentő tragédiákkal találkozunk a szűkebb környezetünkben is, amelyek annyira abszurdak, és logikátlanok, hogy nem tudjuk épp ésszel felfogni.

Csak egy kérdés dübörög bennünk, hogy MIÉRT… ???

Több mint húsz éve folyamatosan figyelemmel kísérem a fölöttünk haladó bolygó hatásokat az emberek életére. Egy éve folyamatosan téma a konzultációkon, hogy 2019 április vége május eleje nagyon intenzív energiákat fog hozni. Én úgy neveztem el ezt a hatást, hogy karmikus tisztulás.

Azzal is tisztában voltunk, hogy nem lehet tudni pontosan, hogy valójában mi fog történni, hiszen a karmikus esemény nagyon sok mindent jelenthet egy ember életében. Persze a pontos születési időpont ismeretében már látható volt, hogy melyik területen fog aktiválódni a bomba és az is hogy ez negatív, vagy pozitív eseményt jelent-e a hétköznapok síkján. Azt viszont tudnunk kell, hogy ez a polaritás tulajdonképpen nem létezik, mert minden változás a fejlődésünket szolgálja, csak ezt itt és most nem látjuk tisztán.

DE NÉZZÜK MEG MIRŐL IS SZÓL A MOSTANI IDŐSZAK ASZTROLÓGIAI SZINTEN.

Három energia kapcsolódik most egybe az égen, a Plútó, a Leszálló holdcsomópont és a Szaturnusz. Ebben a sorrendben a két legerőteljesebb bolygó közre fogják a Leszálló holdcsomópontot. Ahhoz, hogy megértsük milyen hatása van ennek az együtt állásnak meg kell értenünk mit is jelentenek ezek egyenként. Most szándékosan a negatívnak érződő hatásait emeltem ki, később még kitérek a pozitív oldalára is ennek a kapcsolódásnak.

 • Plútó: a gyökeres átalakulás, a hatalmaskodás, a birtoklás, az erőszak, a manipuláció, a halál és a gyökeresen megváltozó körülmények bolygója.
 • Leszálló holdcsomópont: az előző életek jelzője, korábbi életekből hozott hibák, problémák, meg nem oldott feladatok, ki nem egyenlített számlák.
 • Szaturnusz: a karma ura, a küszöb őre, az idők jele, a korlátozások, az akadályok, a karmikus események jelölője.

Ha le kellene fordítanunk ennek a hatását a hétköznapokra, akkor azt mondanám, hogy azok az előző életben történt események, amelyeket nem tudtunk feloldani, rendezni korábbi életeinkben, most felszínre törnek, és elemi erővel követelik a kiegyenlítődést. Most van itt az idő a rendezésre, a megoldásra, a számlák visszafizetésére. De azok a bevállalások, amelyek az előző életbe nyúlnak vissza azok is most aktiválódnak.

A Plútó alapján ezek a tartozások a következő témákkal lehetnek kapcsolatban:

 • hatalommal való visszaélés
 • birtoklás
 • féltékenység
 • erőszak,
 • gyilkosság
 • manipuláció,
 • mágia

A Szaturnusz alapján pedig a következő témák kerülnek elő:

 • hivatással kapcsolatos visszaélés
 • túlzott keménység, szigor esetleg kegyetlenség
 • embertelenség, az érzelmek figyelmen kívül hagyása
 • rugalmatlanság, fafejűség
 • mások szabad akaratának a semmibe vétele, korlátozások
 • céloknak alárendelődés, az érzelmek rovására
 • karrierista hozzáállás, a család feláldozása

Itt és most ebben az időpillanatban pedig az együttállás miatt ez a két csoport teljesen összeolvad, a legkülönfélébb karmikus kiegyenlítődéseket hozva.

Ami pedig tovább nehezíti ezt a találkozást az az, hogy a Szaturnusz és a Plútó is megállni látszik az égi útján, ami megsokszorozza az energiájukat, ötször erősebb a hatása, mintha mozgásban volnának.

A Szaturnusz április 21-én hajnalban állt meg az égen, a Plútó pedig április 25-én az esti órákban. Most tehát mindkettő áll, és közre zárja az előző életek jelzőjét a Leszálló holdcsomópontot. A Plútó 28-án hajnalban elindul visszafelé, de ha azt hinnénk, hogy akkor végre megkönnyebbülhetünk, akkor bizony tévedünk, mert emiatt elkezd összezárulni az olló, és még nagyobb nyomás nehezedik a leszálló holdcsomópontra. Mintha prés alatt lenne. Ez egészen május 4-éig fokozódik.  Akkor a Szaturnusz is hátrálni kezd, kicsit enyhítve a nyomáson.

De ezzel még nincs vége a karmikus tisztulásnak. A Szaturnusz, és a Leszálló Holdcsomópont kézen fogva araszol egész szeptember 19-éig, távolodva a Plútótól, energiája pedig befelé hat, fokozva az önszembesülést, a történések feldolgozását és keresve a feloldódást.

Lesznek még további lépcsőfokai ennek az időszaknak, erre a későbbiekben még vissza fogunk térni.

Azok a szerencsések, akiknek pozitív fényszöggel kapcsolódik ez a csoportosulás a születési képletükhöz megélhetik a beteljesülést, elnyerhetik megérdemelt jutalmukat, amit az előző életükben alapoztak meg. Az ő számukra egy nagyon intenzív, de pozitív átalakulás kezdődik, ami az elkövetkező 1-1.5 év alatt éri majd el a tetőpontját.

Szeretném egy képzeletbeli történeten keresztül bemutatni, hogy mit is jelent egy karmikus tisztulás, hogy jobban értsük a jelen helyzet összefüggéseit.

„Péter előző életében magas pozíciót töltött be, egy gyárnak volt az tulajdonosa. Sok ember dolgozott nála, de őket csupán eszköznek tekintette a vagyona gyarapítására. Nem érdekelte őt a dolgozók élete, nem vette őket emberszámba. Csak a cél, a teljesítmény volt a fontos és az, hogy minél több haszonra tegyen szert. Ezért a munkakörülményekre egyáltalán nem fordított hangsúlyt. Esetleg gyerekeket is alkalmazott, akik a megélhetésük miatt kénytelenek voltak embertelen körülmények között dolgozni, veszélyes körülmények között. Kihasználta mások elesettségét, rászorultságát, védtelenségét. Sok volt a baleset a gyárban, sokan betegedtek meg, majd haltak meg a rossz körülmények miatt, amin ő könnyedén túllépett. A családját is csupán eszköznek tekintette, akik a hátteret biztosították ahhoz, hogy ő minél több pénzt halmozzon föl. A lányát pedig akarata ellenére kényszerítette egy üzlettársához feleségül, hogy ennek segítségével még nagyobb haszonra tegyen szert.”

Nézzük meg, hogy milyen kiegyenlítődése lehet a jelen életben ennek, vagyis ez a bolygó csoportosulás mit hozhat az ő életében:

 • Ebben az életében is magas pozíciót tölt be, de egy átszervezés következtében elbocsátják és ezután már nem kap végzettségének, képességeinek megfelelő munkát.
 • Vállalkozó lesz, a saját maga ura, de csődbe megy és mindenét elveszíti, esetleg az otthona is rámegy, és földönfutóvá válik.
 • Elveszíti a családját például egy baleset következtében.
 • Elhagyja a felesége, és jogerősen eltiltják a gyermekeitől.
 • A gyermeke gyógyíthatatlan beteg lesz, és végig kell néznie a szenvedését és a halálát.
 • Börtönbe kerül olyan dolgok miatt, amit nem követett el ebben az életében.

Vagyis meg kell élnie a zuhanást, a megsemmisülést. A lényeg, hogy érzelmi síkon kell megtapasztalnia a veszteséget és a fájdalmat, mindazt, amit ő okozott másoknak a korábbi életében. Cél a megtapasztalás, a megélés. És mielőtt azt hinnénk, hogy ez egy büntetés, amit egy magasabb hatalom rótt ki rá, elárulom, hogy ő maga volt az, aki ezt megtervezte. A halála után pontosan látta, hogy mit vétett másoknak, és elhatározta, hogy most ő fogja átélni ezt a fájdalmat.

A körülötte lévő emberek pedig azt vállalták, hogy segítenek neki ezt megtapasztalni, hogy tanuljon, fejlődjön, és egy következő életben már tiszta lappal tudjon új életet kezdeni.

Sokszor hatalmas áldozatot vállalnak a lelkek egy másik ember fejlődéséért, pusztán szeretetből. Ebben nagyon gyakran a gyerekeink a legnagyobb segítőink. Ők felvállalják az életükkel, esetleg a halálukkal, hogy megtanítanak minket a szeretetre, a türelemre, a megbocsátásra és az elfogadásra.

Mielőtt leszületünk, pontosan tudjuk, hogy mit vállaltunk erre az életünkre tapasztalásként. Innen a földi síkról nézve viszont fel sem tudjuk fogni egy tragédia hátterét, képtelenek vagyunk azt megérteni.

Itt csak az értetlenség van, na meg a kérdés, hogy MIÉRT…???

A másik dimenzióból visszatekintve viszont már minden érthető lesz a számunkra.

Kitartást, sok erőt és bölcsességet kívánok mindannyiunknak az elkövetkezendő időszakra!

Az hogy megtanuld a bolygók üzenetét és értelmezni tudd őket, ahhoz hosszú évek munkája szükséges. Viszont az életünk történéseinek is meg van a szimbolikus üzenete, ezeket viszont már könnyebb elsajátítani.

Ha szeretnél bepillantani abba, hogy milyen rejtett üzenetei vannak az életünk eseményeinek, akkor érdemes letöltened a LELKÜNK KÓDJAI ingyenes e-bookot.

Ha viszont szeretnél elmélyülni a témában és jobban megérteni a szimbólumok mögött rejtőző üzeneteket, feltárni életed rejtett összefüggéseit, akkor ajánlom figyelmedbe a JÖVŐNK A MÚLTUNKBAN című e-bookomat.