A Plútó jegyváltása

Rengeteg infó kering a neten a mai napon bekövetkező Plútó jegyváltása kapcsán.

Ráadásul olyanok is, amelyek a Vízöntő jegy szülöttei számára csodás lehetőségeket ígérnek.

Nem akarom őket elkeseríteni, de bizony ez nagyon nem így működik.

Az, amikor egy lassú, transzcendentális bolygó jegyet vált, az mindig társadalmi szintű változásokat, átalakulásokat jelez. Az az időszak, amíg az adott jegyben tartózkodni a bolygó, az alatt az idő alatt történnek meg az átalakulások.

A Plútó a mai napon lép be a Vízöntő jegyébe, és 2044-ben fog átlépni a következő jegybe, a Halak jegyébe. Vagyis 21 évig tartózkodik ott, ahová a mai napon belép.

Persze ez hatással lesz majd azokra, akiknél Vízöntő jegyében haladt a Nap, amikor világra jöttek, de nem ez a nap lesz az, ami elhozza a csodát. Ha valaki január vége felé született, akkor az ő életében hamarabb jön majd az átalakulás, mint annak, aki február közepén látta meg a napvilágot.

A mai nap azoknak az életében indíthatja el a változásokat, akiknek pontosan a Vízöntő 0 fokán áll a Napja, vagy bármilyen személyi bolygója (Hold, Merkúr, Vénusz, Mars), vagy az Aszcendense, esetleg ezen a fokszámon van valamelyik házcsúcsa, vagyis valamelyik életterületének a kezdete.

Ezért nincs értelme csupán a Napjegyre kisarkítani az éppen aktuális bolygóenergiákat.

És még nem is beszéltem arról, hogy ez éppen jegyet váltó bolygó, most például a Plútó, milyen fényszöget vet más jegyekben elhelyezkedő bolygókra, és az életterületek kezdőpontjára.

DE még akkor sem biztos, hogy akinek éppen 0 fokon van valamelyik fontos jelölő a személyes horoszkópjában, akkor pont ez a nap lesz az, ami a változásokat berobbantja.

Minél lassúbb egy bolygó, annál hosszabb idő áll a rendelkezésére, hogy előkészítse a változásokat. Az a tapasztalatom, hogy van, akinél a transzcendentális bolygók a pontos találkozást, kapcsolódást megelőző 2 hétben már elindítják a folyamatot, és van, akinél az követő 2 hétben történnek jelentős események.

Szóval, ha ismered a saját személyes képletedet, akkor érdemes megnézned, hogy van-e bolygód a jegyek 0 fokának közelében, esetleg az Aszcendensed, vagy valamelyik házcsúcsod kezdődik-e ott.

Ha igen, akkor már „csak” azt kell megfejtened, hogy az adott bolygó esszenciálisan mit jelképez, melyik házban helyezkedik el, illetve milyen életterületet ural a Te személyes születési képletedben.

Ez fogja megmutatni, hogy milyen változásokat fog hozni az életedbe a Plútó Vizöntő jegyébe lépése. Vagyis nem is olyan egyszerű ezt megfejteni.  

De megsúgom neked, hogy amíg a Plútó végighalad ezen a jegyen, mindannyiunk életére hatással lesz valamilyen formában. Hiszen a zodiákusok 30 fokokra vannak felosztva, vagyis minden bolygó, és házcsúcs 0 és 30 fok között helyezkedik el.

Tehát az elkövetkező 21 évben így, vagy úgy de mindenkinek érinteni fogja az összes bolygóját, és házcsúcsát. Ugyanúgy ahogy 2008 januárjától tette, amikor végig haladt a Bak jegyén, és előtte, amikor a Nyilas jegyében volt.

Ami változik majd, az a fényszög minősége lesz.

Tehát ha tudni szeretnéd, hogy mit hoz a számodra a Plútó jegyváltása, akkor a személyes születési képletedből indulj ki, és ne csak a Nap szempontjából vizsgálódj.

Sokkal fontosabb lesz az elkövetkező időszakban, hogy kollektív szinten milyen hatással lesz majd a világ sorsára nézve ez a változás. Legutóbb 1777 április 4-én tartózkodott ezen a ponton, 246 évvel ezelőtt…

Amit tudni kell a Plútóról, hogy lerombol mindent, ami már nem működőképes, ami akadályozza a fejlődést, és mindig megteremti a jobbat, az újat, ami a haladást szolgálja!