Sorsszerűség – Sorskódok

Te tudod miért vagy itt ezen a földön, hogy mi az életed célja valójában?

Egyáltalán, van valami értelme ennek az egésznek?

Legtöbbször akkor kerülnek elő ezek a kérdések a dobozból, amikor nem igazán érezzük magunkat jól a bőrünkben. Amikor valami éppen összeomlott az életünkben, és nem tudjuk merre tovább.

Felnövünk, dolgozunk, szeretünk, családot alapítunk, azután egyre jobban bedarál minket az élet.

És egyszer csak azt vesszük észre, hogy elszálltak az évek, a gyerekeink felnőttek, és fogalmunk sincs, hogy mi értelme volt ennek az egésznek. Ha máskor nem is, de 40 éves kor körül szinte mindenki felteszi magának ezeket a kérdések.

Pedig mennyivel jobb lenne tudatosabban élni. Így indulni neki a világnak, már huszonévesen.

De persze sohasem késő megtalálni a válaszokat.

Ez nem korhoz kötött. Ha életünk utolsó perceiben felismerünk valamit, azt már nem visszük magunkkal koloncként egy további életbe.

Én 37 éves voltam, amikor kinyílt előttem egy kapu, és csak évekkel később tudtam meg, hogy ez a sorsom útjára vezetett. És azóta is azon járok. Tudom mi az, amit meg kell tanulnom ebben az életben, és persze, még mindig van mit fejlődni. Ha nem lenne, már nem lennék itt… 😉

Azóta sokkal tudatosabban élem az életemet, mert értem a körülöttem történő események okát, tudom, hogy milyen hatással van egy helyzet a saját, és a mellettem élők fejlődésére.

Ehhez persze vannak eszközeim. 🧚‍♀️

Legelső lépésként mindig a számokat hívom segítségül, mert ez a leggyorsabb módszer, és nem kell hozzá semmilyen más eszköz, csupán egy naptár. Ha esetleg azt se tudnám milyen nap van éppen… 

A számok megmutatják azonnal, hogy mi az adott nap fókusza, mire kell figyelnünk, és mi az, amit tanító jelleggel ezen a napon elénk hozhat az élet. 

És ha azt gondolod most, hogy „ó én is ismerem a számmisztikát, és a nap száma számomra nem mond semmit”. Akkor teljes mértékben egyet tudok érteni veled. 

Több mint 20 éve foglalkozom a számokkal, a matek tanári múltamat nem számítom bele…😉 Tanultam hagyományos és Atlantiszi számmisztikát, megismerkedtem Bartalos Mária, Székelyhidi Ágnes, Norman Shine és Dan Millman módszerével, foglalkoztam az angyalszámokkal, nem beszélve a rengeteg könyvről, amit a témában elolvasta.

Sőt tanítottam is ezeknek a módszereknek a többségét. 

Mindegyik nagyon hasznos volt a maga idejében, és a maga módján. Sok mindent megtudtam belőlük önmagamról, és persze másokról is. Hiszen mindegyik önismereti módszerként működik elsősorban. És mindegyik egy másik rétegét mutatja meg a valóságnak. 

De volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy valami hiányzik, és tovább kell keresnem. 

A számok mögötti sorsszerűség felismerése

igazi áttörést számomra a SORSKÓD rendszerének megismerése hozta el, amit anno „életforgatókönyv” néven ismertem meg. (A módszer nevét az oktató külön kérésére változtattam meg.)

Ebben a rendszerben olyan titkok rejlenek, amelyek a hagyományos számmisztika módszerével nem tárhatóak fel..  A születési dátumunk sokkal több információval bír, mint ami a számjegyek összeadásából, és az összeg egy jegyre való redukálása alapján megfejthetünk.

  • Például találunk az előző életünkre utaló információt is a születési dátumunkban. Konkrétan látni lehet azt, hogy hol hagytuk abba az előző életünket, és mi az téma, amit folytatnunk kell. Vagy történetesen milyen új feladatot tűztünk ki magunk elé.
  • De maga a sorsfeladat is 3-4 számjegyből áll, és minden egyes eleme fontos információkat rejt magában. Nem mindegy, hogy egy 4-es szám a 31-ből, a 13-ból, vagy éppen a 22-ből jön létre. 
  • Éppen ezért a sorsfeladat értelmezés 3 szám kombinációjából jön létre, vagyis nem csak 9 féle sorsfeladattal születhetünk, hanem 700-nál is több féle feladat létezik
  • Ráadásul a 10, a 11 és 12 külön értelmet nyer ebben a rendszerben.
  • A számok valódi jelentése is sok szempontból eltér a hagyományos szám értelmezéstől, és új rétegeket hoz be az értelezésbe.

Sokszor éreztem azt, hogy OK, tudom, hogy mi a sorsfeladatom, de mégsem tudom értelmezni azokat a kihívásokat és nehézségeket, amelyeket az élet elém hoz. Nem tudom lefordítani magamnak, hogy hogyan kapcsolódik ez a vállalt sorsfeladatomhoz. 

Vagyis olyan módszert kerestem, ami segíti a hétköznapok eseményeiben felismerni a sorsszerűséget, vagyis azt, hogy mi a dolgom egy adott helyzettel.Ez a rendszer pedig pontosan ezt adja meg a számunkra.

Megértem a jeleket, és az élethelyzetek üzeneteit.

És nem csak általánosságban tudom, hogy mindennek jól meghatározható oka van. Hanem tényleg tudom, hogy miért érkezik egy helyzet az életembe. 

Ezt a tudást szeretném átadni neked, hogy képes legyél Te is a fátyol mögé látni. Nincs annál rosszabb, mint a bizonytalanság, és az értetlenség. 

A Sorkód online tanfolyamot azért hoztam létre, hogy megtanítsalak arra, hogyan értelmezd a hétköznapok üzenetét, hogy megértsd a körülöttünk lévő világ működését, és hogy rátalálj, a személyes sorsfeladatodra.

Ha szeretnél egy olyan módszert elsajátítani, ami megadja számodra a válaszokat a miértjeidre, akkor kattints a gombra, nézd meg a részleteket, majd válaszd ki a számodra legszimpatikusabb csomagot!

Ne feledd, a SORSKÓD online tanfolyam csak Július 10-e éjfélig rendelhető, ráadásul egy csomó bónusszal együtt, utána viszont egy időre bezárja kapuit. Legközelebb pedig már csak magasabb áron fogod tudni elérni.

Ha szeretnéd megérteni életed eseményeit, tudni akarod, hogy milyen magasabb cél irányítja a tapasztalataidat, a megéléseidet, ha válaszokat keresel, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Éld tudatosan az életedet, és keresd az összefüggéseket az életed és a sorsod között!

 SORSKÓD online tanfolyam!

00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second

Ismerd meg Te is ezt a páratlan sorsfeltáró rendszert, és teremts magadnak egy tudatos életet!

Csak július 10-e éjfélig rendelhető, 11-én bezárja kapuit a SORSKÓD tanfolyam.

Most utoljára tudsz ezen az áron hozzájutni ehhez a páratlan tudáshoz!

Ha szeretnéd megérteni a sorsfeladatodat, és szeretnél egy olyan eszközt, ami a sorsod útján való haladásodban folyamatosan támogat, akkor ez a tanfolyam hatalmas segítség lesz a számodra!

Ennek a tudásnak a birtokában azt is meg fogod érteni, hogy az életed fotos eseményei, és a számodra fontos emberek hogyan kapcsolódnak hozzád, és mi a dolgotok egymással.

Használd ki ezt a lehetőséget, és lépj a tudatosság útjára!0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük