A céltudatos tervezés és a Szaturnuszi fordulat kapcsolódása

Elérkeztünk az ősz harmadik legfontosabb asztrológiai fordulatához, mert a napokban a Szaturnusz is megállt égi útján.

A Szaturnusz ciklusa esetén is egy adott égi pont általa történő első és az utolsó érintés között eltelt időt vesszük figyelembe. A Plútói és Uránuszi aktiválódások esetén ez másfél-két évet vesz igénybe, ezért nehezen átlátható, és nehezen kapcsolható össze az, ami ez idő alatt történik.

Viszont a Szaturnusz 9 hónap múlva tér vissza ugyanarra a pontra. Így azokat az eseményeket és élethelyzeteket, amelyeket hozzá köthetünk, még át tudjuk látni. Így a változások, és átalakulások egyes lépcsőfoka is jól érzékelhető.

A mostani időpillanat részben lezár egy korábban indult eseményt, és ezzel párhuzamosan befejező fázisba lendít egy másikat.

Nézzük tehát az első ciklus lépcsőfokait:

  • 2023 március 11-én érte el a Szaturnusz először a halak 0˘ 30 percét, nem sokkal azután, hogy belépett a Halak jegyébe. Ennek hatásáról a korábbi bejegyzésemben már írtam, ITT olvashatsz róla többet.

Azok voltak érintettek ebben a ciklusban, akiknek a jegyek első, vagy utolsó fokain van bolygójuk, vagy valamelyik házuk ott kezdődik. Ekkor elkezdődött valami, ami az ő életük szempontjából jelentőséggel bír.

  • A második lépcsőfok Július 15-én volt, amikor a Szaturnusz megállt a Halak 7°12 percén. Amennyiben tapasztaltál valamilyen eseményt az első lépésnél, akkor itt ismét lehetett valami fordulat ebben az ügyben. Amikor ismét elindult, szépen lassan elkezdte beérlelni azokat a változásokat, amelyek márciusban elindultak, és amelyekre szükséged van a fejlődésedhez. A Szaturnusz ugyanis, mint a karma ura, olyan eseményeket lendít mozgásba, amely összefüggésben van a sorsfeladatoddal.
  • Most pedig, november elején utoljára érte el a kezdőpontot, vagyis most mutatkozik meg a befejezés. Vagyis a megvalósulás útjára lép az, ami a ciklus elején elindult.

Általában ezek a szaturnuszi folyamatok olyan eseményeket hoznak, amelyek tervezéssel, célokkal, és stabil keretek létrehozásával függenek össze. Olyan eseményeket hoz, amelyek viszonylag rövid idő alatt érnek be, valószínű pontosan azért, mert már megérett a helyzet a változásra.

Ha fontos pontot érintenek a képletünkben, akkor mindenképp figyelnünk kell ezeket az időszakokat.

Ilyen például az, ha a Szaturnusz az ötös házunkat érinti valamilyen módon. Ehhez a házhoz tartoznak a gyerekek, ráadásul a 9 hónap pont egy baba kifejlődéséhez szükséges időtartam. Ha felmerül a konzultáción a gyerekvállalás kérdése, akkor a Szaturnusz érintéseire mindenképpen nagy figyelmet kell fordítani.

Ez alapján jól látható, hogy mikor érkezik el a fogantatás és a születés ideje. Persze van, amikor ezt nem a Szaturnusz jelzi. Ezért ez csupán egy része az elemzésnek.

Általában a Szaturnusz az előre eltervezett célokat szokta támogatni, ezért ha valamit a kezdő pillanatban elindítunk, akkor az egy fontos változást hozhat az utolsó időpontban. Ez lehet egy vállalkozás indítása, egy rövidebb képzés elvégzése,

Vagy akár egy esküvő teljes szervezése és lebonyolítása. Szándékosan olyan eseményeket hoztam példának, ami 9 hónap alatt beérhet.

Most nézzük meg a másik esetet, amelynek épp a fordulópontjához értünk

  • 2023. június közepén, amikor elérte a Halak 7 fokát, szintén beaktiválhatott valamit az életünkben, persze azoknak, akiknek érintett a jegyek 7. fokának környéke.   
  • Most november elején a Szaturnusz fordulata pedig mozgásba lendíti ezeket az eseményeket, vagyis elindítja őket a megvalósulás felé.
  • A beérésre pedig 2024 február elején számíthatunk majd.

Tudod, nem szükséges ismernek a születési horoszkópodat ahhoz, hogy kihasználd ezeket a fordulatokat. Ha éber vagy, és tudatosan figyeled az eseményeket az életedben, akkor ezek az elemzések segítenek neked abban, hogy tudd, mikor mire számíthatsz ezek kapcsán.

Ha például június közepén felmerült benned egy új cél, vagy valamilyen változásnak az igénye, akkor érdemes figyelned, hogy lásd, milyen irányba mozdulnak az események.

Ha pedig történt valami lényeges, de azóta semmi sem történt, akkor számíthatsz rá, hogy most beindulnak a dolgok.

Légy tudatos, légy jelen az életedben!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük