VIRÁGTERÁPIA, SCHÜSSLER ARCDIAGNOSZTIKA

 HISZEL ABBAN HOGY ENERGIATENGERBEN ÉLÜNK?

HOGY MINDEN ANYAGNAK MEG VAN  A MAGA SAJÁTOS REZGÉSSZINTJE?

HOGY A NÖVÉNYEK, ÉS ÁSVÁNYOK IS KÉPESEK ENERGIAMINTÁZATUKKAL HATNI RÁNK?

AKKOR EZ A TERÁPIA NEKED SZÓL!

VIRÁGTERÁPIA

Ez a terápia segít a léleknek megtalálni azt az egyensúlyi állapotot, ami a gyógyuláshoz vezet. Ezt a gyógyító eszközt Edward Bach fedezte fel. Ő 39 féle lelki állapotot határozott meg, és ezekhez kereste meg azt a növényt, ami szimbolikusan összefügg ezzel a kibillent energiaállapottal. A növényekből sajátos módon kinyerte az információt, majd ezekkel a szerekkel kezelte a megfelelő lelki állapotú embereket, akik ennek hatására kikerültek a megrekedt állapotukból. Manapság egyre többféle esszenciát állítanak elő a mai modern világ igényeinek megfelelően.

Az esszenciák meghatározására lehetőség van skypos, vagy telefonos konzultáció alkalmával is. Egy konzultáció 40 percet vesz igénybe.

Az összeállított esszenciát postán küldöm el a számodra. Ezt általában 10 ml-es, cseppentős üvegben kapod, ami körülbelül 1-2 hónapra elegendő.

AZ ÁLTALAM HASZNÁLT ESSZENCIÁK A KÖVETKEZŐK

  • Bach virágesszencia

  • Éden virágesszencia

  • Maui virág és drágakő esszencia

  • Perelandra kerti esszencia

  • Perelandra rózsa esszencia

  • Microbiologiai ballance

  • Shadow Defense Orchidea esszencia

  • Spektrolite Orchidea esszencia

SCHÜSSLER -FÉLE ARCDIAGNOSZTIKA

Ez a terápiás rendszer Wilhelm Heinich Schüssler homeopátiás orvos nevéhez fűződik, aki azt kutatta, hogy milyen ásványi sók fordulnak elő az emberi szervezetben, és az egyes szervekben milyen összetételben vannak jelen. Ezek alapján 12 alap ásványi sót talált, amik az élettani működéshez elengedhetetlenek, Ezek hiánya betegségekhez vezethet, ezért érdemes idejében gondoskodni a hiány megszüntetéséről. Megfigyelte hogy az arc árulkodik arról, hogyha valamilyen só hiányzik a szervezetből. Ez viszont nagyon jó lehetőséget biztosít arra, hogy még azelőtt pótoljuk ezeket az ásványi anyagokat, mielőtt komoly elváltozásokat okozna. Személyes találkozás esetén van lehetőség arra, hogy az arcod alapján megállapítsam van-e valamilyen ásványi só hiány a szervezetedben. Azután megbeszéljük milyen Schüssler sóval tudod ezt a hiányt pótolni.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?

Kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot, az üzenet mezőben írd le röviden a problémádat, amire szeretnél megoldást találni.

Hamarosan válaszolok  és egyeztetünk időpontot arra, hogy online formában meg tudjunk beszélni részletesebben a helyzetedet.

A cseppeket pedig majd a konzultáció után fogom postai úton eljuttatni hozzád.

Az “Arcdiagnosztika” átmenetileg szünetel, mivel ehhez szeméyles találkozásra van szükség, ez pedig a jelenleg nem oldható meg.

Itt tudsz jelentkezni!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com