KOMPLEX KONZULTÁCIÓ

SZERETNÉD MEGTUDNI A PROBLÉMÁID VALÓDI OKÁT ÉS AZT IS HOGY HONNAN SZÁRMAZIK?

AKKOR EZ A KONZULTÁCIÓ NEKED SZÓL!

Ebben a konzultációban ötvözöm azokat a feltáró technikákat, amelyek számomra a legtisztábban mutatják meg az összefüggéseket a probléma, és a vállalt feladatod között.  Ezek segítségével láthatóvá válnak azok a minták, amelyek elhozzák a megértést, és ezáltal megmutatkozik a megoldás felé vezető út is.

MI TÖRTÉNIK A KONZULTÁCIÓ SORÁN?

 • ASZTROLÓGIAI ALAP

  Születési képleted alapján megnézem, hogy hol van az életedben az elakadás, ami a jelen problémáidat okozza. Azt is megkeressük, hogy milyen erősségeid vannak, és milyen segítségeket kapsz ennek a feladatnak a megoldásához.

 • LÉLEKKÓD

  Születési évszámod alapján meghatározom, hogy milyen problémakörrel, vagy feladattal születtél le ebbe az életedbe. Mi a sorsfeladatod, és kielemezzük, hogy ez hogy függ össze a jelen problémáddal.

 • HITRENDSZERI BLOKK:

  Megnézzük, hogy van-e valamilyen hitrendszeri lenyomat benned, ami összefüggésben van a problémáddal, és azt is, hogy ezt honnan, illetve kitől hozod.

 • TUDATSZINT

  Megnézzük azt, hogy milyen tudatszinten helyezkedik el a problémád Dr.David R. Hawkins Tudattérképe alapján, és ha szükséges meghatározzuk azt a kopogtatási formulát, amivel ezt közömbösíteni tudod.

 • TOVÁBBLÉPÉS

  Megnézzük az asztrológiai képleted alapján, hogy milyen lehetőségek vannak most az életedben, mire helyezd a fókuszt, és mire számíthatsz az adott problémádat illetően.

 • SEGÍTSÉG A LÉLEKNEK

  Ha szükséges, akkor esszenciát állítok össze, hogy a lelked jobban viselje a megpróbáltatásokat és ki tudj lépni a megrekedt állapotból. Ezt postán küldöm el a számodra.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?

Kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot, a tárgy mezőbe írd be, hogy “komplex konzultáció” és az üzenetbe írd le pár szóban a problémádat.

Hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot.

Itt tudsz jelentkezni!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com