CSALÁDÁLLÍTÁS, ELŐZŐ ÉLET ÁLLÍTÁS

ÁTMENETILEG SZÜNETEL

VOLT MÁR OLYAN ÉRZÉSED, MINTHA NEM A SAJÁT ÉLETEDET ÉLNÉD?

FELTŰNT ESETLEG, HOGY A CSALÁDODBAN  HASONLÓ SORSOK ISMÉTLŐDNEK?

AKKOR A  CSALÁDÁLLÍTÁS NEKED SZÓL!

CSALÁDÁLLÍTÁS

A családállítás során az őseink sorsába tudunk betekinteni. Lehetővé válik a múltban történő igazságtalanságok, etikai vétségek felismerése és  feloldása. Ezáltal az utódok megszabadulnak attól a tudattalan késztetéstől, hogy nekik kell cipelniük valaki más terhét, vagy esetleg valaki más sorsát kell élniük a sajátjuk helyett. Ennek felvállalása mindig a lélek szabad akaratából történik, ezért van lehetőség ennek a tehernek a letételére is

ELŐZŐÉLET ÁLLÍTÁS

Életek láncolatában élünk! Mindaz ami a múltunkban történt lenyomatot képez a lelkünkben. Amikor kiválasztjuk a jelen életünk feladatait, akkor ezek az élmények képezik az alapokat. Mire feleszmélünk, már csak a cél van, az ok homályba vész. Ez az állítás abban segít, hogy belelássunk azoknak az életeknek a szimbolikus történéseibe, ami a jelen problémáinkat okozzák. Így fellebben a fátyol, és megértjük, miért is választottuk ezt a sorsot fejlődésünk következő lépcsőfokaként. Ekkor a lélek megkönnyebbül, mert megérti az összefüggéseket.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÁLLÍTÁS ?

 • Egyéni állítás

  Mindkét állítás típus négyszemközt történik, nincs harmadik fél jelen. Azért szeretek így dolgozni, mert így azok is meg tudnak nyílni, akik a csoportos állításoknál feszélyezve érzik magukat.

 • Személyes

  Ahhoz, hogy egy családi rendszerrel dolgozni tudjunk meg kell teremtenünk azt az energetikai teret, amiben az ősök képviseltetni tudják magukat. Vagyis “meg kell hívnunk” őket. Ezt a teret viszont Te hozod magaddal, ezért szükséges a személyes találkozás.

 • Feloldás

  A családállítás általában belső képes feloldással zárul, ahol visszaadod azokat a terheket, amiket cipelsz, amiket magadra vettél, majd oldó mondatok segítségével megtörténik az elengedés.

 • Előző élet

  Akkor dolgozunk előző életekkel, ha a probléma nem a családi rendszerből származik. Ennek megvannak az egyértelmű jelei az születési horoszkópban. Ilyenkor akár több összekapcsolódó élet is meg kell néznünk, hogy lássuk az összefüggéseket a jelen problémával. Ezek az állítások viszont soha nem szolgálhatják a kíváncsiság kielégítését!

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?

Kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot, a tárgy mezőbe írd be, hogy “Családállítás”, vagy “Előző élet állítás” annak megfelelően, hogy melyik érdekel.

Az üzenet mezőben írd le pár szóban a problémádat. Hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot.

Itt tudsz jelentkezni!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com