ASZTROLÓGIAI KONZULTÁCIÓ

SZERETNÉD TUDNI, HOGY MIÉRT SZÜLETTÉL ERRE A FÖLDRE ÉS MI AZ ÉLETED CÉLJA?

AKKOR EZ A KONZULTÁCIÓ NEKED SZÓL!

Ennek a típusú konzultációnak az asztrológiai képleted az alapja. Ehhez viszont minél pontosabb születési időpontra van szükségem (év, hónap, nap, óra, perc)  valamint arra, hogy hol születtél. Az első konzultáció alkalmával mindenképpen egy rövid személyiség elemzéssel kezdjük, mivel ez az alapja az életed történéseinek. Válaszokat csak ennek ismeretében lehet adni. Bármilyen kérdésed van, azt azonnal felteheted. Időpont egyeztetéskor azt is megbeszéljük, hogy  mennyi időre van szükséged. Az elemzésről felvétel készül, amit emailban küldök el neked, ha igényt tartasz rá.

MILYEN KÉRDÉSEKRE KAPHATSZ VÁLASZT A KONZULTÁCIÓ SORÁN?

 • Személyiség elemzés

  Részletesen kielemzem, hogy milyen erősségeid vannak, illetve mi az, ami nehézséget okozhat a számodra. Azt is megnézem, mivel tudod ezeket megoldani. Beszélünk a lelkedről, a temperamentumodról, a gondolkodásodról, és a kommunikációdról.

 • Életterületek elemzése

  Elmondom, hogy az egyes életterületeken milyen lehetőségeid vannak, milyen elakadásokkal találkozhatsz, és ezeken hogyan tudsz túllépni.

 • Sorselemzés

  Megnézzük, hogy milyen karmával, feladattal születtél. Mi volt a fő problémád az előző életeidben, és mi az az irány, amit erre az életedre választottál magadnak.  Azt is elmondom, hogy miért választottad ezt a személyiséget ehhez a feladathoz.

 • Összevetés

  Arra is lehetőség van, hogy egy másik személlyel való kapcsolatodról kapjál felvilágosítást. A horoszkóp képletek összevetésével láthatóvá válnak a karmikus összefonódások, és a jelenlegi problémák, amivel ha tisztában vagytok, akkor tudsz rajta változtatni.

 • Előrejelzés:

  Kielemzem az asztrológiai képleted alapján, hogy milyen lehetőségek vannak most az életedben, mire helyezd a fókuszt, és mire számíthatsz az elkövetkező másfél évben.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?

Kérlek töltsd ki a kapcsolati űrlapot, a tárgy mezőbe írd be hogy “Asztrológiai konzultáció” és az üzenetben írd le pár szóban hogy mire vagy kíváncsi, és azt is hogy kb. mennyi időre lenne szükséged. Egy óra 9000 Ft, a konzultáció valódi időtartama dönti el a végösszeget.

Hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot.

Itt tudsz jelentkezni!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com