Barion Pixel

ONLINE KONZULTÁCIÓS

LEHETŐSÉGEK

ONLINE KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGEK

Összecsaptak feletted a hullámok, és nem tudod, hogy merre tovább? Nem látod a fényt az alagút végén? Válassz az alábbi konzultációs lehetőségek közül!

Néha eljutunk arra a pontra, amikor már egyedül nem tudjuk átlátni a problémáinkat.

Megrekedünk valamiben nem látjuk a kiutat, és nem tudjuk, hogy merre induljunk tovább. Ilyenkor érdemes egy segítőhöz fordulni, aki friss szemmel, és kicsit távolabbról képes meglátni azokat az összefüggéseket, amiket mi nem látunk, mert érzelmileg teljesen belesüppedtünk az aktuális helyzetbe.

Az elmúlt több, mint 20 év alatt rengeteg embernek segítettem kimozdulni a holtpontról, összeraktuk a mozaikokat, és a megértés meghozta az átbillenést. Ha úgy érzed elakadtál, és szeretnéd, ha valaki kimozdítana ebből az állapotból, akkor keress bátran.

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb konzultációs lehetőséget. Az  ÉRDEKEL gombra kattintva egy új oldalon találod magad, ahol részletesen bemutatom, hogy mikor érdemes ezt a  lehetőséget választanod, illetve miben tud segíteni neked.

A konzultációk Skype-on, vagy Messenger-en  történnek.

Amennyiben korlátlan telefonálási lehetőséged van, akkor azon keresztül is megoldható a beszélgetés.

Válaszd ki, hogy melyik konzultációs lehetőség érdekel, add meg az adataidat, majd kattints a jelentkezés gombra.

Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot.

KOMPLEX KONZULTÁCIÓ TÖBBFÉLE ESZKÖZ ALKALMAZÁSÁVAL

Különböző eszközök segítségével megvizsgáljuk az aktuális problémádat, feltárjuk a helyzeted hátterét, megfejtjük a mélyebb összefüggéseket, és megkeressük a kiutat ebből az elakadásból.

ASZTROLÓGIAI KONZULTÁCIÓ

Születési képleted alapján kielemzem a sorsfeladatodat, a személyiségvonásaidat, feltárom az aktuális probláma okát, megvizsgáljuk, hogy milyen választásaid lehetnek, majd bekukucskálunk a jövőbe is. Többféle elemzési irány közül választhatsz az aktuális problémádnak megfelelően.

ENERGETIKAI KIEGYENSÚLYOZÁS VIRÁGESSZENCIÁKKAL

Meghatározom a problémád hátterében meghúzódó érzelmi blokkokat, majd egyedi esszencia keveréket készítek a számodra, ami visszalállítja a lelki egyensúlyodat, és feloldja az érzelmi blokkokat.

22

ÉV TAPASZTALAT

2000 +

ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS

5000 +

KONZULTÁCIÓ

2024 © Copyright | lelkunkkodjai.hu | e-mail: nora@lelkunkkodjai.hu | A böngészés és bankkártyás fizetés biztonságát SSL védelem garantálja
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com